- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
adpeter
üzenetére
Ma kaptam én is belőle. Nagyon kemény, tényleg ahogy kibontod már olyan narancsos, mintha Frei kezelte volna valami nagyon természetes aromával
Egyet csapoltam most belőle, de itt még az én csapnivaló ízlelésem sem tudta kihagyni az átható narancsízt. Van belőle két zacsi, úgyhogy nekiesek a tesztelgetésnek, kiváncsi vagyok mit lehet kihozni belőle, de elsőre baromi jó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyet csapoltam most belőle, de itt még az én csapnivaló ízlelésem sem tudta kihagyni az átható narancsízt. Van belőle két zacsi, úgyhogy nekiesek a tesztelgetésnek, kiváncsi vagyok mit lehet kihozni belőle, de elsőre baromi jó.