Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
sikerült elkapni a sötét CM-et, 17grammból dupla espresso, 30 másodperces lefolyással, brutál alacsony hőfok (ahogy lagoon kolléga mondta, de nem hittem, hogy ennyire alacsony
). Már a crema szinén látszott, hogy jó lesz. Az eredmény tömény keserücsokis, kakaós ital, egy kis füst még maradt benne, gondolom a sötét pörkölés miatt, de ez már tolerálható. Utóize hasonló, ha nem tudnám, hogy kávét ittam simán elhinném, hogy 80%os keserücsokit ettem előtte
az eredeti CMnek van egy savas komponense is, ami itt csak jelzés értéküen érhető tetten. Érdekes lenne kipróbálni rögtön utána azt is, de sajna nincs most olyan, igy csak az emlékeimre hagyatkozhatok. Igy most azt mondom, ebben a kategóriában ütős lett a kávé, de én maradnék az eredeti receptnél. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- iPhone-t használók OFF topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Már a crema szinén látszott, hogy jó lesz. Az eredmény tömény keserücsokis, kakaós ital, egy kis füst még maradt benne, gondolom a sötét pörkölés miatt, de ez már tolerálható. Utóize hasonló, ha nem tudnám, hogy kávét ittam simán elhinném, hogy 80%os keserücsokit ettem előtte
az eredeti CMnek van egy savas komponense is, ami itt csak jelzés értéküen érhető tetten. Érdekes lenne kipróbálni rögtön utána azt is, de sajna nincs most olyan, igy csak az emlékeimre hagyatkozhatok. Igy most azt mondom, ebben a kategóriában ütős lett a kávé, de én maradnék az eredeti receptnél.