- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szolgálatilag közlöm, hogy tegnap teljesen szétverte a habos-babos rózsaszín világképem egy 1.000.000 EUR-s CNC gép és a gazdája.
Persze én tehetek róla, mert járatlan vagyok a termékgyártás világában. Történt ugyanis, hogy elmentem megrendelni az első adagot az őrlemény oszlatóból, amire a műszaki rajz alapján az üzem ajánlatot adott, ám mikor meglátták a prototípust azt mondták, hogy ha ilyen minőségben, felületekkel, illesztési pontossággal akarom, akkor az ár másképpen fog alakulni, mint ahogy ők ezt a rajz alapján megadták. Számszerűsítve úgy néz ki a dolog, hogy pont kétszer annyit kérnének már, ami pedig nem járható út.
Szóval egyelőre az van, hogy megpróbálok máshol kilincselni, de ha nem sikerül ezt megoldanom, akkor hamvában hal meg a projektem.
Akik a napokban írtak, azokat megpróbálom még kiszolgálni abból az eresztésből, ami most van nekem.
Mindenkitől elnézést kérek érte. Ha sikerül megoldást találnom, akkor jelentkezem.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Vírusirtó topic
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest