Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szolgálatilag közlöm, hogy tegnap teljesen szétverte a habos-babos rózsaszín világképem egy 1.000.000 EUR-s CNC gép és a gazdája.
Persze én tehetek róla, mert járatlan vagyok a termékgyártás világában. Történt ugyanis, hogy elmentem megrendelni az első adagot az őrlemény oszlatóból, amire a műszaki rajz alapján az üzem ajánlatot adott, ám mikor meglátták a prototípust azt mondták, hogy ha ilyen minőségben, felületekkel, illesztési pontossággal akarom, akkor az ár másképpen fog alakulni, mint ahogy ők ezt a rajz alapján megadták. Számszerűsítve úgy néz ki a dolog, hogy pont kétszer annyit kérnének már, ami pedig nem járható út.
Szóval egyelőre az van, hogy megpróbálok máshol kilincselni, de ha nem sikerül ezt megoldanom, akkor hamvában hal meg a projektem.
Akik a napokban írtak, azokat megpróbálom még kiszolgálni abból az eresztésből, ami most van nekem.
Mindenkitől elnézést kérek érte. Ha sikerül megoldást találnom, akkor jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest