Új hozzászólás Aktív témák

• weinmaker

őstag

válasz Peti...(16v) #51520 üzenetére

Na gyerekek ez tetszik hogy közelednek az álláspontok! Higyjétek el, hogy én lettem volna legeslegboldogabb ha Catler beváltja a reményeimet, mert akkor szépen ott csücsülne a konyhapultomon a forgalmazó kedvessége révén. De sajnos nem így volt. Igen Paljoccal beszéltünk is telón, hogy nézze már meg ő is, és hasonlítsa össze, hogy hol van a kutya elásva. A forgalmazónak is jó lehet tudni, hogy mi a franc van, mert ez azért túlzás akármennyire is hekkelt a Gaggia.

Persze tényleg lehetett volna ezer dolgot csinálni, és csináltam is előtte, utána, de a tesztben direkt próbáltam azonos dolgokat erőltetni.

Viszont ezek után azért azt bátran kijelenthetjük, hogy aki a duál bojler kényelmét el tudja engedni az igen boldog lehet egy Classiccal. Ez engem is meglepett, pedig elég sok gép fordult meg a kezeim között.

Szóval peace mindenkinek és várjuk meg, hogy mit sikerül kideríteni Paljocnak. Ha mások a régi szériás gépek (amire gyanakszom) akkor mindenki örüljön akinek az van. Ha meg egyforma (amit szinte kizárok), akkor meg csak pislogok mint béka a gólyabálban. ;)

Új hozzászólás Aktív témák