Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avirid
tag
Én sem rég kezdtem, csak én Gaggia Classic-al, viszont szintén CM702-vel.
Nekem kb az ötödik-hatodik shot lett egész jó (tisztán), és azt vettem észre, hogy az első pár darálás beállítását elfelejthetem. Mintha ezalatt bekalibrálódott volna a daráló vagy nemtom, nem akarok hülyeséget írni
, de kb a negyedik főzéskor állt be a daráló úgy, hogy végre azt fix pontnak tudtam tekinteni. Jellemzően az espresso nekem 3-5-ös fokozaton ideális, 3 inkább ha régebbi a kávé. De ami miatt eredetileg nekikeztem a hozzászólásnak az az, hogy amíg nem jött meg a tamperem, addig még mindig eléggé hullámzott az eredmény, hogy mennyi idő alatt folyik le a kávé. Akármennyire is próbáltam gondosan, a rendelkezésre álló kisebb műanyagtamperrel képtelenség közel állandó minőségben tamperolni és így a lefolyásokat tekintve nekem is az volt a problémám mint neked. Ezt csak azért találtam fontosnak, hogy ha nem logikus eremdényeket kapsz a változók módosításával, az ettől is lehet.
Mindenesetre nekem a tamper használata óta lett rend a világban, előtte már kezdtem feladni, hogy ennyire bonyolult dolog egymás után két kellően egyforma shotot lefőzni. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- 58.5 mm full fém tamper
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem kb az ötödik-hatodik shot lett egész jó (tisztán), és azt vettem észre, hogy az első pár darálás beállítását elfelejthetem. Mintha ezalatt bekalibrálódott volna a daráló vagy nemtom, nem akarok hülyeséget írni
, de kb a negyedik főzéskor állt be a daráló úgy, hogy végre azt fix pontnak tudtam tekinteni. Jellemzően az espresso nekem 3-5-ös fokozaton ideális, 3 inkább ha régebbi a kávé. De ami miatt eredetileg nekikeztem a hozzászólásnak az az, hogy amíg nem jött meg a tamperem, addig még mindig eléggé hullámzott az eredmény, hogy mennyi idő alatt folyik le a kávé. Akármennyire is próbáltam gondosan, a rendelkezésre álló kisebb műanyagtamperrel képtelenség közel állandó minőségben tamperolni és így a lefolyásokat tekintve nekem is az volt a problémám mint neked. Ezt csak azért találtam fontosnak, hogy ha nem logikus eremdényeket kapsz a változók módosításával, az ettől is lehet.