Hirdetés
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
A dual boilert szerintem már elvetette a kolléga az ára miatt, pont ezért keresett egy köztes megoldást. Erre csak HX jöhet szóba, mert az az ami olcsóbb mint a DB és stabilabb mint a kis single boiler, főleg ha gőzölni is kell. Ennek az ára a kényelemben fizetendő meg. Hűtőcsapolni kell, de ez azért még nem katasztrófa. Viszont szerintem HX esetén egy fejhőmérős E61 sokkal jobb megoldás, mint mondjuk egy S27 féle gép, mert pontos visszajelzésed van arról hogy mi történik. Ha alaposan kiismered akkor elég széles skálán bármilyen hőmérsékletet tudsz könnyen reprodukálni vele. Időben annyi plusz, amíg 2-3 deci vizet csapolsz az első shot előtt.
Szerintem sokat lehet tanulni egy ilyen géppel, én nem bánom, hogy volt HX E61-em is. Kezdtem egy sima régi Gaggia Baby-vel, aztán jött a PID rá, utána egy E61 HX és végül E61 DB. A HX-nál éreztem, hogy ez nem lesz végállomás, de jó volt addig míg megszületett az elhatározás és a lehetőség egy DB gép vásárlására.
A GB-vel nagyon utáltam, hogy én vagyok a nagy kávés, de fél óra küzdelem 6 embert megkávéztatni. A vendégek többsége ráadásul tejes italt szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest