- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
A dual boilert szerintem már elvetette a kolléga az ára miatt, pont ezért keresett egy köztes megoldást. Erre csak HX jöhet szóba, mert az az ami olcsóbb mint a DB és stabilabb mint a kis single boiler, főleg ha gőzölni is kell. Ennek az ára a kényelemben fizetendő meg. Hűtőcsapolni kell, de ez azért még nem katasztrófa. Viszont szerintem HX esetén egy fejhőmérős E61 sokkal jobb megoldás, mint mondjuk egy S27 féle gép, mert pontos visszajelzésed van arról hogy mi történik. Ha alaposan kiismered akkor elég széles skálán bármilyen hőmérsékletet tudsz könnyen reprodukálni vele. Időben annyi plusz, amíg 2-3 deci vizet csapolsz az első shot előtt.
Szerintem sokat lehet tanulni egy ilyen géppel, én nem bánom, hogy volt HX E61-em is. Kezdtem egy sima régi Gaggia Baby-vel, aztán jött a PID rá, utána egy E61 HX és végül E61 DB. A HX-nál éreztem, hogy ez nem lesz végállomás, de jó volt addig míg megszületett az elhatározás és a lehetőség egy DB gép vásárlására.
A GB-vel nagyon utáltam, hogy én vagyok a nagy kávés, de fél óra küzdelem 6 embert megkávéztatni. A vendégek többsége ráadásul tejes italt szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest