Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
pacuha69
üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat! Olvasgattam a külföldi fórumokat, és pont a későbbi fordulatszám szabályozás lehetősége kapcsán voltak fenntartásaim. Tavasszal tervezem majd azt is megvalósítani, így most biztonsági játékos leszek, és a sima 151A kést teszem bele.

Egyébként pár helyen írták, hogy a 3 fázisú késsel meg-megesett, hogy megfogta a motort (gondolom világosabb pörkölés lehetett). Az ízre gyakorolt hatásáról nagyon kevés infót olvasni, de többnyire azt írják, hogy nincs, viszont ~2x olyan gyorsan őröl.
Fragola a hétvégén rámért a gépre, a késtartó még mondhatni pontos volt, de a mérései alapján a kés mint ha hullámzott volna, arról nem beszélve, hogy elég kopottnak látta (én csak sejtettem, de nem volt referenciám). Kíváncsi leszek, hogy mit mutat, ha felkerül a pont az i-re, mert már most is nagyon elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest