- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
srácok én a silviat még 500 euroért vettem. most ebből kijön mellé még egy graef pl. már ha egyátalán szállitanak uk-n kívülre.
egyébként egy újabb szintre léptem időközben. már eljutottam a joghurtpoharas szűrőmagasitóig.

1xűen fantasztikus ahogy nem marad az őrlés után mindenhol kv a pulton.
asszony meg meglepett tegnap átlátszó bögrével. elvileg 80 ml-es de tegnap lemértem és másfél centivel a peremétől van a 60 ml. a fala ennek a kupicának pedig úgy tűnik belülről üreges, mert alig van súlya és a kv is sokkal forrób benne mint a többi csészében.
különben kb-ra szoktam őrölni is. ha picit több lesz a mennyiség -15 gramm helyett 16 gramm pölö - abszolút nem zavar, mert akkor megpróbálom a tömöritéssel kompenzálni. elég jól megy már. az őrlőn már nem is gondolkozok. be van lőve és ahogy öregszik a kv megyek lejjebb 1 vagy 2 fokozatot. már fel se jön mint régen, hogy biztos 2 fokozat között kéne őrölni. ennyire sztem nem kell centizni.
a kv 100-ból 99x tökéletes. kv váltásnál az első shot ami ugye nem biztos, de a második vagy max a harmadik már úgy jön le ahogy az elő van irva.
a naked kar tényleg rohadt sokat segitett szerintem. és úgye baromi jól is néz ki. asszony mindig megjegyzi amikor ott van éppen, hogy milyen szép látvány.
most kicsit kávé nihiliában érzem magam. persze tudom hogy ez csak addig tart amig a fagyóból le nem ürül a "pesti cucc"kamerázni nem tudok, de azért mégis: üvegpoharas
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest