Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

válasz Sinisi #45186 üzenetére

Pacific rome és malabar (a malabar még sztem túl friss, vagy csak nem ízlik, nem tudom, ezért pihentetem és majd arra még rápróbálok később).

Van benne valami, hogy felerősíti az ízeket, mert alapból nem másnak hanem inkább erősebbnek mondanám a renekás szűrővel készülteket.
    Most a könnyen elkészíthető kávékra, az egyszerűbb ízekre hajtok (jól belenyúltam az elején az S.O-kkal, ami elvette a kísérletezéstől egy jó darabig a kedvem).

Az egyszemélyes is lehet, hogy csak nekem kevés, de nem tudom kihozni abból az adagból a varázslatot, a kettő személyesnél is az volt a bajom, hogy sokszor kevésnek bizonyult, ezért vettem egy háromszemélyeset (ami nem ment föl a karral)... Így meg, hogy ezt a szűrőt használom látom, hogy kevesebből is bika intenzív ízeket kapok ua. a kávéból.

Szóval majd egy nagyobb egyszemélyes, az ízek kontrollálásához ezek szerint majd jó lesz (hogy jó-e a renekának az adott kv. vagy sem) de ezzel nem kapkodok, most egy ideig élvezem, hogy ízlik amit főzök :)...
    Aztán majd lehet, hogy az lesz a vége, hogy megveszem mégegyszer az ims-eket?! :D

Új hozzászólás Aktív témák