- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
K10? Vagy mi a feltétele a megaújhullámos cuccnak?

Azért ha a Major nem lenne alkalmas a kávék széles spektrumára - még ha csak fordulatszám szabályozással is -, akkor durcás lennék.

Ahogy olvasgatok, az alapján a GC sem a legjobb újhullámra, de espresso terén kezdek is távolodni tőle. Filterrel készítve, vagy hideg kivonatolással nagyon szeretem a világos pörkölést, de hagyományosan készítve számomra még(!) idegen.
Szerk.: még nem jeleztem fragolának, mert szerintem tavaszra csúszik, de fényezés előtt én is szeretném vele átnézetni, biztos ami biztos. Főleg, hogy 3-4 hetente a közelben járunk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest