- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ertem en. Nem is a HG1-rol szol a meresem. Szerintem Rajtad kivul ezt mar mindenki latja. A centrirozasrol szol.
A mert orlo "kilengese" a tengely hossza miatt extrem. Megsincs drama.
Ha osszehasonlitom a siktarcsas es kupos orlomuveket, akkor jozan parasztkent azt mondanam kapasbol, hogy egy szabalyozatlan tengely egy kuposnal ver oda jobban. Ha hosszabban, akademikus eszmefuttatasra vetemedem, akkor is ezt adja ki. Ettol persze meg nem feltetlenul van igy.Namarmost, minthogy az ipari orloknel a tengely is osszehasonlithatatlanul rovidebb, a fordulatszam meg a soxorosa egy manualhoz kepest, ezert nyilvan az utesek default merteke is toredeke orles alatt a manualhoz kepest.
A magamfajta -maradjunk csekely kepessegu izlelessel megaldott besorolasnal - es sok hasonlo sorstarsammal egyutt keptelen vagyok egy ingazo tengelyu orlo es egy preciz ipari kozott erdemi kulonbseget tenni, akkor vajon mit hoz OBJEKTIVE, egy ennel az ipari hulladeknal klasszisokkal centralisabb ipari orlo tengelyenek szazadok alatti hegyezese? Nem feledve azt, hogy ha kave kerul bele, akkor az odaver annak is dulvan. Na, ez nem fer az en fejembe. Remelem felreerthetetlen vagyok.
A Rossi-rol meg a Doohan-rol dunsztom sincsen, mert egyiket sem hasznalom.Motorosoknal megragadtam a grindondemand-ra "tuningolt" LSM-nel illetve muszaj lesz most hasznalnom egy Profitec ProT64-et.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest