- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Tenyleg nem tudom jobban hangsulyozni, de szerintem esetukben ez a kulcs (es fogadjuk el) nem is ismerik ezeket a szuper jo minosegu otthoni espressokat, de nem is akarjak, nem keresik a jobb, megjobb, annal is jobb izeket, minoseget.
En is hiaba mondtam hogy 1 ev otthoni espressozas utan nem tudom meginni az automatabol kijovo kavet, es nem azert mert 1 eve csinalom es sznob lettem, hanem mert tenyleg egy vizes lotty a masikhoz kepest es nem finom. De leven nekik nincs meg ez a tapasztalat, az automata is tokeletes volt eddig is csak elromlott, 65-ert meg nem akarnak javittatni, plusz akkor mar lehetoseg lenne valami kisebb helyigenyure valtani.
biztos nem fognak szelepet cserelni, meg a tobbit sem, mert nincs miert esetukben, szoval en ertem amit irtok hogy ha kivesszuk szelepet, meg daraljuk, de esetukben ez en azt gondolom tok mindegy.Az viszont fontos, hogy most akkor ezekkel az altalatok altal javasolt gepekkel, alapvetoen mar kesz orolt kavet igyanak?
Vagy lehet a szemest is venni es daralni, de nem fog kelleni wdt-zni, meg temperelni, meg jatszani az orlemennyel?
Ha igen, akkor milyen orlot kene vegyenek, gondolom akkor itt nem kell 40-tol indulni ahogy a mi esetunkben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest