- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Sziasztok!
Csak nemrég kezdtem a kávékészítést itthon amiben egy Ggaggia Classic és egy SM 92/A segítségét veszem igénybe.
Eddig amiket kipróbáltam 100% arabica szemes kávé (LA GENOVESE BLUE GOLD; és a LA GENOVESE ORIGINE családból a: BRAZIL, COLOMBIA , EL SALVADOR, THIOPIA SIDAMO, GUATEMALA ANTIGUA, KENYA) illetve az Tchibo Espresso Sicilia Style...
A crema nem jött le ezekből szépen. Olvastam, hogy nem árt ha keveréket használok (Arabica/Robusta), kezdő lévén szeretnék ajánlásokat kérni ebbe az irányba, illetve mivel vidéki vagyok gyanítom, hogy csak online rendelés jöhet szóba, tehát webáruház is jól jönne ha kapcsolódna a kvhoz.
A crema szempontjából eddig a Veronesi Ciok Cream ajánlották (még nem próbáltam) de többet is szívesen kipróbálnék.
Van egy olyan szempont is persze ez másodlagos (és ha nem összeegyeztethető a presszó lényegével akkor természetesen erről lemondok), hogy ha lehet minél kevésbé legyen savas vonala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest