Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Sziasztok!
Csak nemrég kezdtem a kávékészítést itthon amiben egy Ggaggia Classic és egy SM 92/A segítségét veszem igénybe.
Eddig amiket kipróbáltam 100% arabica szemes kávé (LA GENOVESE BLUE GOLD; és a LA GENOVESE ORIGINE családból a: BRAZIL, COLOMBIA , EL SALVADOR, THIOPIA SIDAMO, GUATEMALA ANTIGUA, KENYA) illetve az Tchibo Espresso Sicilia Style...
A crema nem jött le ezekből szépen. Olvastam, hogy nem árt ha keveréket használok (Arabica/Robusta), kezdő lévén szeretnék ajánlásokat kérni ebbe az irányba, illetve mivel vidéki vagyok gyanítom, hogy csak online rendelés jöhet szóba, tehát webáruház is jól jönne ha kapcsolódna a kvhoz.
A crema szempontjából eddig a Veronesi Ciok Cream ajánlották (még nem próbáltam) de többet is szívesen kipróbálnék.
Van egy olyan szempont is persze ez másodlagos (és ha nem összeegyeztethető a presszó lényegével akkor természetesen erről lemondok), hogy ha lehet minél kevésbé legyen savas vonala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok