Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaDeSzKa
csendes tag
Hát ez az... meguntam 3 hónap után a várakozást...
Lehet korábban elrontotta a nevét a Lelit, de az új termékeikről alig találni infót, talán félnek tőle az emberek. Jelenleg azt gondolom (a magam kis naivitásával), hogy most javítani próbálnak a kialakult képen és elfogadható áron (újak között) jobb minőséget adnak (gyári PID, réz belső, 3way, OPV a kazán előtt), és azt is szem előtt tartom, hogy nekem ez lesz a belépő készletem.És mielőtt megvádoltok, nem vagyok a Lelit marketingese, de nekem az is fontos, hogy néz ki a gép... Vagyis az fontos, hogy Feleségemet jó érzéssel töltse el a látvány, ezért nem jöhet szóba egy ütött-kopott, egyébként nagyon jó belső állapotú és minőségű használt masina...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest