- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
paljoc
üzenetére
Az a 10 kg sötét pörkölésű Bellarom arra volt jó, hogy megszokjam. Azzal tényleg könnyen megy. Próbáld ki egyszer Choco madnessel, vagy a decaffal. Szinte magát tekeri. A hardcore HG-1 tulajok leszerelik a kart, és a lendkerékre teszik a tekerőt (eredetilag így tervezték, de nagyon nehéz volt tekerni) így helyet spórolnak vele. Ahhoz viszont már nem árt némi testépítő múlt szerintem (vagy némi kétkezi munka). Ilyesztő volt, hogy apá, aki afféle hobbifarmer röhögve ledarálta a kiló bellaromot 17 perc alatt, majd kiment cigizni, ivott egy sört, és letolt még egyet, én meg 150-200g után már fáradtam
. Remélem megjön a tapadós alátétem a jövő hét elején, mert az sokat segítene abban, hogy ne billegjen. Próbáltad gyorsabban tekerni? Világos pörkölésű baboknál járható út.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Remélem megjön a tapadós alátétem a jövő hét elején, mert az sokat segítene abban, hogy ne billegjen. Próbáltad gyorsabban tekerni? Világos pörkölésű baboknál járható út.