Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Tegnap este átszereltem az eredeti gőzcsőről egy új Ranchilio Silvia V1/V2 gőzcsőre, ugyebár mindenki ezt szokta ajánlani általában.
A következő a tapasztalatom eddig.
Elöljáróban annyit, hogy az eredeti gőzcső esetében is azt vettem észre, hogy ha a fém véget használom (mindig úgy használtam), akkor lényegesen habosabb terméket kaptam. A végén mindig lekanalaztam a tetejéről a habot és utána ráztam össze.
Ha a fém nélkül csináltam csak a rövid feketével a végén, akkor legtöbb esetben szinte semmi sem történt, a tej felmelegedett valamelyest a kiöntőben,amíg tudtam tartani kézben, addig gőzöltem és kész.
Eredmény: minimális krémesség a tejnek,de inkább meleg tej.Az új Ranchilio gőzcsővel ugyanezt sikerült eddig kétszer produkálnom. Szinte minimális mikrohabosodás, a tej langyos, a kiöntő edény már forró volt.
A fura az,hogy most baromi jól megy körbe-körbe a tej.Én mindig ugyanazt a tejet használom, a Lidl laktózmentes tejét.
Véleményeket, ötleteket várnék hogy hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Pixel 7 pro 128/8
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest