Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tegyél bele egy auber PID-et, aztán a nyomásmérő órát leszámítva ugyanazt fogja tudni.
LINKA faemaba én is beszeretném iktatni a dolgot. A PID már benne van, tudja is ezeket a funkciókat kezelni, csak egy szakinak be kéne kötni a drótokat a megfelelő helyre. Kap még hozzá egy rézcsőtuningot, és sokkal jobb lesz a Lelitnél. (nyomásmérő óra engem hidegen hagy)
Aki viszont új gépben gondolkodik, annak remek alternatíva az a Lelit gép. Nekem már az előző változata is tetszett, de ez tényleg nagyon kívánatos. Sajna nekem nem egyezik az elveimmel az új gép vásárlása, na meg kihozom olcsóbban a dolgot a meglévő dolgok faragásával.
Aki beéri használttal, az meg vesz egy többfunkciós pid-et (auber, xmt7100) és beszereli. Ezekre a PIDekre utólag rengeteg okosságot lehet beállítani, csak a képzelet szab határt.Ha valaki a környékemen vesz majd egy ilyen lelitet, akkor szívesen megkukkantanám, esetleg össze is ereszteném a faemaval.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Honor 200 pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest