Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Persze, de attól, hogy speciel nekünk a kávézás királya az olasz eszpresszó, még sok ember nem tudja ezt értelmezni. Mint ahogy egy 82%os keserűcsokit sem, inkább a milkát részesítik előnyben. Amivel nincsen semmi baj. Egyesek szerint az a kávé, amit mi iszunk, egyenesen borzasztó, sűrű, tömény, ihatatlan vacak. Az újhullámosak közül egy csomó van, amire még én is fintorgok, hiába profi barista és csiliós kávégép. Nem attól lesz valami jó, mert a "szakértő közönség" jónak tartja, hanem attól, hogy neked mi és hogy ízlik.
De gustibus non est disputandum.
Én így vagyok a whiskeyvel is. Értékelem, hogyha megkínálnak egy nagyon minőségivel, de egy szint fölött már nem érzem a különbséget.
Ronin: kerestem a csomó "ha"-t a hozzászólásomban, de egyet sem találtam
Viszont az a durva, hogy anyámék azért használják máshogy a kotyogót, mert egyszerűen nem érzik a különbséget az én kávém és az ő kávéjuk között. Mondjuk annyi tejszín és cukor mellett én sem érezném 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont az a durva, hogy anyámék azért használják máshogy a kotyogót, mert egyszerűen nem érzik a különbséget az én kávém és az ő kávéjuk között. Mondjuk annyi tejszín és cukor mellett én sem érezném