Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Volt a héten egy megvilgosodásom szűrő ügyben. Kaptam egy kiló Moak Stellát a forgalmazótól. Ők 80/20-asnak mondják, de az első shot-ok alapján én max. 50/50-esnek gondolnám, sőt a 40/60-at se tartanám kizártnak. Az az összetéveszthetetlen, nugátosnak mondott robusta íz, megspékelve egy enyhe, a brazil Santos-ra jellemző istálló szaggal, egyértelműen elhelyezte a kávét egy alsó-közepes, minden olasz autópályán és a bárok többségében iható tömegkávé szintjére. Igazából, jól lefőzve ez egy nagyon kellemes, a többség által "igazi olasznak" tartott kávé. A Santos istállóíze még belefér a gourmand "animális" jegyek kategóriájába, és a robi is valami jobb fajta benne. De semmi gyümölcs. A zacskón természetesen valami marketing hablaty éktelenkedik "citrusos" vagy mi a fene megjelöléssel.
Az ára 5e Ft körüli.
Most következik a meglepetés. Fragola hozott nekem egy Nuova Ricambi kart, amibe végre belefért az a 21g-os VST Strada kosár, amit egy éve Lagoon-tól vettem. Az eredmény döbbenetes: eltűnik a robusta és az istállószag, helyette megjelenik valami sötétebb gyümölcs aroma! A kávé egy szintet ugrutt felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ára 5e Ft körüli.