Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Volt a héten egy megvilgosodásom szűrő ügyben. Kaptam egy kiló Moak Stellát a forgalmazótól. Ők 80/20-asnak mondják, de az első shot-ok alapján én max. 50/50-esnek gondolnám, sőt a 40/60-at se tartanám kizártnak. Az az összetéveszthetetlen, nugátosnak mondott robusta íz, megspékelve egy enyhe, a brazil Santos-ra jellemző istálló szaggal, egyértelműen elhelyezte a kávét egy alsó-közepes, minden olasz autópályán és a bárok többségében iható tömegkávé szintjére. Igazából, jól lefőzve ez egy nagyon kellemes, a többség által "igazi olasznak" tartott kávé. A Santos istállóíze még belefér a gourmand "animális" jegyek kategóriájába, és a robi is valami jobb fajta benne. De semmi gyümölcs. A zacskón természetesen valami marketing hablaty éktelenkedik "citrusos" vagy mi a fene megjelöléssel.
Az ára 5e Ft körüli.
Most következik a meglepetés. Fragola hozott nekem egy Nuova Ricambi kart, amibe végre belefért az a 21g-os VST Strada kosár, amit egy éve Lagoon-tól vettem. Az eredmény döbbenetes: eltűnik a robusta és az istállószag, helyette megjelenik valami sötétebb gyümölcs aroma! A kávé egy szintet ugrutt felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- VoLTE/VoWiFi
- NBA és kosárlabda topic
- E-book olvasók
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ára 5e Ft körüli.