Új hozzászólás Aktív témák

• Ed_007

aktív tag

válasz jolti #24878 üzenetére

Köszönöm a részletes választ!
    A használt, de masszív, magasabb színvonalú gépen még vásárlás előtt elgondolkodtam, de a feleségem elég mereven elzárkózott az ilyen megoldástól, szóval ...
    Vásárlás előtt megnéztem a Gaggiákat (az új, belépő modelleket). Elnézést a véleményért, nagyon visszafogottan mondom, de nekem nem tűntek annyival minőségibb kivitelűnek, mint amennyivel drágábbak voltak. Nyilván nem próbáltam őket, pedig az lenne az igazi, csak anyaghasználat, merevség, illesztések stb. alapján alakítottam véleményt, ráadásul az Evo valahogy nem került a képbe, szóval ott még nincs vélemény ;) de meg fogom nézni, köszönöm a javaslatot!
    A negyvenet már majdnem elfejeltettem :(( mert már látom, túl fogjuk lépni, ha nem is most.
    A neten nézelődtem kicsit "csendes kávéfőző" szempontból (eddig ez nem volt ilyen hangsúlyos, csak a tapasztalat ugye...) és találtam gyönyörű La Pavoni manuális pumpás gépeket - na azok csendesek lennének és minden tulajdonos, tesztelő lelkendezett a velük készített kávéról, azonban árban "kissé" eltérnek az eredeti tervtől. Ezekből bevállalnám a használtat is, olyan makulátlan 30-50 éves gépeket láttam a 'neten... ezért tartanám otthon a hátamat. :D mármint a használt állapotért, az árért kevésbé... :O

Új hozzászólás Aktív témák