Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
igi
aktív tag
válasz
Agostino
üzenetére
Én is rendeltem OSCAR-t.
Nekem azt mondta telefonon a danettis úriember, hogy 15 óra kell ahhoz, hogy kifejtse a hatását. Vagyis 15 órát kell állnia egy adag vízben, hogy meglágyítsa. Éppen ezért azt javasolta, hogy ne a tartályba tegyem a zacsit, hanem egy kancsó vízbe, amiből a lágyított vizet (min. 15 óra elteltével) töltögessem a kávégép tartályába
Itt épp a vízlágyító kancsókkal szembeni előnye látszik elveszni, hogy nem kell még egy kacat a konyhapultra/asztalra...Lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem hiszem, mert épp a fórumon olvasottak, és a termék honlapján leírtak miatt visszakérdeztem, hogy jól értem-e. Továbbá ezt erősítette meg számomra a termék zacskóján olvasott "behatási idő: 15 óra" kitétel is...
Persze én azért simán beleraktam a tartályba, amit este mindig teletöltök. Így nem 15, hanem 10-12 órát áll rajta víz használat előtt. Szegeden amúgy is csak közepesen kemény a víz: 10-11 nk°.
Meg a citromsavazással sem fogok felhagyni, csak meghosszabbítom a ciklust 1-ről 2 hónapra...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt épp a vízlágyító kancsókkal szembeni előnye látszik elveszni, hogy nem kell még egy kacat a konyhapultra/asztalra...