Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Kicsit félve írok a topikba, mert azt hiszem igen gyorsan meg leszek kövezve a kérdéseim után. Mezei kávéfogyasztó vagyok, nem túl nagy igényekkel, továbbá nem rendelkezem külön darálóval és extrán állítható géppel (van egy Philips Saeco Xsmall HD8743 gépem otthon és ennyi.(nem röhög!
))Korábban kotyogóssal főztem mezei boltban kapható kávékat (Még az eredeti Omnia / tchibo exclusive kávékat). Miután meglett a gép próbaképpen ránéztem a Dallmayr Promodo szemes kávéra. Az íze nekem tetszett, aztán kényszerből - pont nem volt sehol kapható a Dallmayr - kipróbáltam a Tchibo szemes kávéját - azóta is ott várakozik a "vendégekre" a maradék a szekrényben -, melynek elég savanyú íze volt. Azóta (~ fél év vagy több) valahogy a Dallmayr is hasonló ízt kapott - pont volt fent édesapám és ő mondta, hogy jó kávé lenne, de ez az íz így nem az igazi -.
Kavekorzo.hu-n néztem, hogyan írják körül a kávét a krém egységessége és tartóssága / íz harmónia / testesség, de nekem ez sokat nem mond.
Azt tudom, hogy szeretem az édesebb kávét, ha erősebb az aromája, de ne legyen keserű/savanyú, nem baj, ha nem túl savas és nincs benne annyi koffein, hogy egy gyűszűnyitől megdöglök. (hosszabb kávét szeretek kortyolgatni)Tudnátok esetleg ajánlani olyan kávét, ami nem kerül egy vagyonba és ~ megfelelhet az előző leírásnak? Illetve ha viszonylag egyszerűen beszerezhető (Budapesten élek), az sem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung kuponkunyeráló
- Micro Four Thirds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))