Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

Sziasztok! Rendrakásféle kezdődött az üzem alatti térben, és előkerült 3 LSM 95-ös egyfejes kávégép projekt. Több mint 10 éve csináltam meg egyet (esti, kivilágított verzió, a homokfútt logo leddel élről megvilágítva pirosan világít) amit aztán eladtam a kaffee-netz.de fórumon Kölnbe. Azt hittem, hogy többet is össze szeretnék tenni, de belerondítottak ezekbe az álmokba a dugattyús gépek. A vázak szinterezve, a rozsdamentes burkolatok polírozva. Két gép/bojler vízkőmentes, és félig össze is van rakva. 3 gép alkatrészei (biztos, hogy nem komplett a három gép, de ezekhez szerintem minden alkatrész beszerezhető) hevernek ládákban. Három gépre való üveg oldallapok pontos méretre vágva. Nem akarnék nagyot mondani, hogy mennyit locsoltam rájuk, mert amúgy semmi(de semmi jelentősége). Azért kérek 35 000 Ft-ot a csomagért, hogy legyen egy kicsi motiváció a rettenthetetlen, felújítókedvű fanatikusban, hogy ténylegesen meg is csinálja, és ne kerülgesse tíz éven keresztül, mint én tettem. Pm-ben üzenjetek kérlek! Licit nincs, az első jelentkező viheti.

Új hozzászólás Aktív témák