Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Nagyjából elkészült a Rocket R58 felújítása, már csak két dolgot kellene rendbetenni benne, az OPV szelepet nem tudom milyen nyomásra kell beállítani, illetve az E61 fej tömítéseit kellene még felújítani.A gépet atomjaira szétszereltem, és az összes réz alkatrészt megtisztítottam. Muszáj volt megcsinálni, mert retkes és vízköves volt a belseje. A meleg víz csőben szőrt! és koszt találtam. Ebből nem iszunk, a víznek egyébként is vízkő szaga volt. A Whole Latte Love-s srácok videójában mondja is a technikus, hogy a forró víz csőben, illetve a perlatornál lévő dzsuva jó indikátora a gépben lévő állapotoknak.
A bojlerek belseje fekete volt az oxidtól. Az OPV szelepben kék trutymó, vagy vízkő volt. 20%-os ecettel szépen kiáztattam, majd mosogatószeres vízzel elmosogattam az összes réz alkatrészt. Az E61 fej is tiszta, mert azt meg kimostam kávézsír oldóval, Terso Clean-nel. A következő lépés az E61 fej tömítéseit kell még rendbehozni, és az OPV-t beállítani, bár még nem tudom milyen értékre.
Mutatok néhány képet is a felújításról:
Még az ecetezés előtt:
Áznak az alkatrészek:

Csövek készen:
Bojlerek készen:

Gép összeszerelve, megy a próbaüzem, sehol nem ereszt:

Újra hadrendben a masina:
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest