- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
qvik27
üzenetére
...én sem igazán értem hogy miről is beszélsz, mi a felháborodásod tárgya?
Senki nem azt állította hogy a 3-4MFt vagy "csak" a 2 nem sok egy egyfejes presszógépért. Legalább is van akinek sok! Például nekem is az! Nem aktuális problémám hogy melyiket vegyem. De ha az lenne sem kéne elnézést kérni senkitől.De azt állítani hogy nincs ezek mögött a több milliós gépek mögött semmi, azért az erős!
Én ki se merem mondani hogy a "sz@ros" kis gaggia classicomra mennyi pénzt basztam el...
talán még nem ennyit
Pont múlt héten kerestem a drága 34eFtos BWT digitális átfolyásmérő helyett valami olcsóbbat amit be tudok szerelni a Bestprotect elé mert lövésem sincs mennyi víz megy át rajta egy évben. Kerestem sima kinullázható analóg vízórát, de nem találtam. Rákerestem a neten, majd kiderült hogy van 7eFt körüli slaggra szerelhető digitális játék, rákkeltő műanyag, majd a következő lépcső már 54eFt és rögtön 100meg 200eFtok repkedtek a profibbakra...egy szar átfolyásmérőre, ami semmi mást nem tud csak mutatja hogy hány liter víz megy át rajta! egy semmi, egy fos! ...
Na ezek után lett kurva olcsó a rozsdamentes, tök jól kitalált, digitális 34eFtos BWT!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest