- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71 #107139 üzenetére
Hát, ha akkora májer cupper lennék (mint ahogy nem vagyok), akkor akár igazad is lehetne
. Szerintem, hogy mit gondol egy magyar pörkölő az álatala "barnított", különböző őrlökön aprított kávék ízéről, az sokkal kevésbé izgalmas, mint hogy egy meglehetősen jól mérhető és klasszul reprodukálható eredményt adó eszköz, jól dokumentálva, milyen objektív eredményeket hoz.
Amúgy meg nem szép dolog más cerkájával a csalánt rendbe vágni! Ennyi cuppingba a mi főddhöz ragadt cupping szeánszaink protokollja alapján nyilván elhaláloznék túladagolásban... Csaka a szar kávékat szoktam az erre rendszeresített pohárba üríteni öblögetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest