Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Igen, még mielőtt meglett a Robot, ez volt az egyetlen videó, amit a mérleg és Robot kombóra kidobott a youtube. Az ötlet király, meg DIY projektnek sem utolsó, de én a praktikalitást azért megkérdőjelezném.
Ez nekem már nagyjából az a szint, mintha fűtőszálat kezdenénk beépíteni a dugattyúba.
Az ötlet jó, de minek?Én amúgy a tegnapelőtti mérlegkinyirásom után [EZT] a mérleget vettem meg tegnap. A műanyag talpakon kívül szimpatikus, és bőven befér a Robot alá. A talpakkal még kezdek valamit, hogy ne koppanjon ennyire rá mindenre. Tegnap este még kipróbáltam a Beurer mérleget is, amibe belelocsoltam a vizet egy nappal előtte és úgy tűnik a száradás megoldotta a bajságokat. Úgyhogy ha valakinek a körülményeket is reprezentáló nyomott áron kellene egy Beurer KS36-ra akkor keressen nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az ötlet jó, de minek?