- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
stereofan
üzenetére
Igen, ilyeneket láttam, de ez tisztább, köszi! (imádom, amikor egy olasz angolul beszél, kész
)Lenne kedvem pár tuning dolgot megcsináltatni rajta, ha valaki vállalja, ennyit megér nekem. Van itt olyan a fórumon?
szerk: igen, az öngyújtós-papucsost láttam, de annyira szerencsétlen a csávó, hogy konkrétan kitakarja a műveletet...
bluesfan jól gondolom, hogy a Lelit márka a szegedi szitu miatt lett tiltott? Azért ez elég nevetséges hozzáállás itt sokak részéről. Anélkül, hogy vitát generálnék, lehet ellenszenv a személy miatt, ez tény, kinek-kinek saját dolga, de attól a termékekkel, sőt az árakkal szerintem nincs gond. Pláne az olasz import termékekkel. És szerintem a kávéval sincs gond. Hogy a duma és a körítés milyen, az más dolog.

Én is Szegeden élek, kicsit sértve érzem magam, amikor Szegeddel teszik páran egyenlővé Mordort...
A MaraX egyébként nekem is mozgatja a fantáziámat, elérhető ára miatt. Xabi78 enegem is érdekelne az összefoglaló!! Neked ilyen van?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)