Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
stereofan
üzenetére
Igen, ilyeneket láttam, de ez tisztább, köszi! (imádom, amikor egy olasz angolul beszél, kész
)Lenne kedvem pár tuning dolgot megcsináltatni rajta, ha valaki vállalja, ennyit megér nekem. Van itt olyan a fórumon?
szerk: igen, az öngyújtós-papucsost láttam, de annyira szerencsétlen a csávó, hogy konkrétan kitakarja a műveletet...
bluesfan jól gondolom, hogy a Lelit márka a szegedi szitu miatt lett tiltott? Azért ez elég nevetséges hozzáállás itt sokak részéről. Anélkül, hogy vitát generálnék, lehet ellenszenv a személy miatt, ez tény, kinek-kinek saját dolga, de attól a termékekkel, sőt az árakkal szerintem nincs gond. Pláne az olasz import termékekkel. És szerintem a kávéval sincs gond. Hogy a duma és a körítés milyen, az más dolog.

Én is Szegeden élek, kicsit sértve érzem magam, amikor Szegeddel teszik páran egyenlővé Mordort...
A MaraX egyébként nekem is mozgatja a fantáziámat, elérhető ára miatt. Xabi78 enegem is érdekelne az összefoglaló!! Neked ilyen van?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux Mint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom IPTV UniFi
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)