Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petyus_

senior tag

Sziasztok!

Ppár hete írtam már ide (#38506 - senior .net fejlesztő vagyok, 7 év tapasztalat, 1,5MBr), hogy kevésnek érzem a fizumat. Azóta lement pár interjú, kaptam két ajánlatot, de nem tudok dönteni, ezért írok, hátha kapok olyan inputot, ami segít a döntésben.

A mostani helyet alapvetően szeretem, nagy multi, 100% HO, csapat elég szar, de elvileg jövőre új projectre megyek, ahol jó lesz, illetve a managerem is tisztában van vele, hogy elégedetlen vagyok a fizetéssel, kaptam is egy kis emelést 1 hónapja, úgyhogy most 1,6M a bruttóm. Projectek a szokásos multisak, nagy ügyfelek, főleg pénzügyi, biztosító szektor, nem túl érdekesek, ez a jövőben sem fog változni.

Az egyik ajánlat 2M, de egyáltalán nem tetszik a cég, szerintem elég nagy visszalépés lenne karrier szempontból, kis cég, nem nagyon van hova előrelépni, saját rendszerek fejlesztésével foglalkoznak.

A másik cég nagyon tetszik, nem multi, kb 300-an dolgoznak náluk, ez is 100% HO, vannak nagy projectjeik, de kisebb ügyfelekkel is dolgoznak. Egy ismerős dolgozik náluk, ő dícséri a céget, vannak unalmas projectek, de ő már több projecten is dolgozott, ahol nagyon érdekes domain volt. Fizu itt 1,75M, elvileg kicsit a belőtt szintem szerinti sáv fölé mentek, de így is kevesebb, mint 10%-kal több a jelenlegi fizumnál.

Elég sokat lehúztam a mostani helyemen, és ha már váltok, szeretnék előrébb lépni fizetésben, ez nem igazán valósulna meg (a tavaszi emeléssel valószínűleg kb ugyanitt leszek). Tehát ami az új hely mellett szól, az kb annyi, hogy van rá esély, hogy érdekelne is amin dolgozom, nem csak technológiai szempontból.

Van valami tipp/ötlet, esetleg nézőpont amit kihagytam, és segíthetne a döntésben?

Új hozzászólás Aktív témák