Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ppár hete írtam már ide (#38506 - senior .net fejlesztő vagyok, 7 év tapasztalat, 1,5MBr), hogy kevésnek érzem a fizumat. Azóta lement pár interjú, kaptam két ajánlatot, de nem tudok dönteni, ezért írok, hátha kapok olyan inputot, ami segít a döntésben.
A mostani helyet alapvetően szeretem, nagy multi, 100% HO, csapat elég szar, de elvileg jövőre új projectre megyek, ahol jó lesz, illetve a managerem is tisztában van vele, hogy elégedetlen vagyok a fizetéssel, kaptam is egy kis emelést 1 hónapja, úgyhogy most 1,6M a bruttóm. Projectek a szokásos multisak, nagy ügyfelek, főleg pénzügyi, biztosító szektor, nem túl érdekesek, ez a jövőben sem fog változni.
Az egyik ajánlat 2M, de egyáltalán nem tetszik a cég, szerintem elég nagy visszalépés lenne karrier szempontból, kis cég, nem nagyon van hova előrelépni, saját rendszerek fejlesztésével foglalkoznak.
A másik cég nagyon tetszik, nem multi, kb 300-an dolgoznak náluk, ez is 100% HO, vannak nagy projectjeik, de kisebb ügyfelekkel is dolgoznak. Egy ismerős dolgozik náluk, ő dícséri a céget, vannak unalmas projectek, de ő már több projecten is dolgozott, ahol nagyon érdekes domain volt. Fizu itt 1,75M, elvileg kicsit a belőtt szintem szerinti sáv fölé mentek, de így is kevesebb, mint 10%-kal több a jelenlegi fizumnál.
Elég sokat lehúztam a mostani helyemen, és ha már váltok, szeretnék előrébb lépni fizetésben, ez nem igazán valósulna meg (a tavaszi emeléssel valószínűleg kb ugyanitt leszek). Tehát ami az új hely mellett szól, az kb annyi, hogy van rá esély, hogy érdekelne is amin dolgozom, nem csak technológiai szempontból.
Van valami tipp/ötlet, esetleg nézőpont amit kihagytam, és segíthetne a döntésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 0perces Kolink KLA-003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest