- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Hello!
Fejlesztőként dolgozom, senior poziban. Jelenleg ~1,5M a bruttóm, folyamatban van néhány interjúm. Az új helyeken 2M-t mondtam bérigénynek, kb fele-fele arányban mondták, hogy oké, vagy hogy ez túl van a kereten.
Közben néztem néhány remote munkát is, ami contractorként menne. Szerintetek mi az a bér, aminél érdemes bevállalni egy ilyen munkát? Tudom, hogy sok mindentől függ, de fogalmam sincs milyen bérigényt mondjak egy ilyen munkára.Az én fizum jelenleg ~45K EUR, úgy néz ki van olyan cég, ahol kaphatok 60K-t. Az nem tiszta, hogy egy éves bér mit jelent contractori pozinál. Pl 100K azt jelenti, hogy ha végigdolgozom az évet, 0 szabadsággal, akkor 100K, és akkor ez inkább olyan 88-92K-t jelent (4-6 hét kieséssel számolva)? nekem valahol 90K körül lenne az a szint, ahol bevállalnám a nagyobb bizonytalanságot, de nem tudom, hogy akkor ez 90K expected, vagy inkább 100K, ha beleszámolom a szabit/táppénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest