Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiről most beszélgetünk elméleti síkon van. Egyáltalán nem biztos, hogy most indulok ebbe az irányba. De könnyelműség lenne a start mezőn feladni, mert nem ezért szoktak vállalkozást indítani.
A motivációm összetett. Mindent nem írhatok le ide. Így most csak a függetlenedési szálra reagálnék arra is csak részben. Szar melót most is csinálhatok abban nincs hiba.
De legalább beleszólásom sincs annyi... mostanában hiába volt igazam sokszor totál szembe mentünk még a józan ésszel is, pedig ennél magasabban KKV szinten csak akkor lehetnék ha lenne tulajdonrészem... De nincs. Érzésem szerint kezdek megrekedni. Ráadásul a vezetésből is kicsit kezdek kiégni, abban a formában ahogy ezt most végeznem kell. És a fizetésem inkább nem írom be, mert magamtól is tudom, hogy hülye vagyok. Nem kell megerősítés.
Egyelőre főállás mellett működne ez az egész, hogy mellékesként induljon el valami... pilotként. Egyrészt megnézem milyen ez, másrészt ha lábra tud állni akkor váltanék erre a formára.
Van termék ötlet is. Nem világrengető, de szerintem van benne fantázia. De ez már egy későbbi dolog lenne... ezt hagyjuk is.
A költség rész azért érdekes...mert internet előfizetés, vagy laptop/laptop bérlés... IDE vásárlás...stb..ezeket sem lehet elköltségelni? Ez kissé meglepő számomra...
A könyvelős helyreigazítást köszönöm, akkor ennek nagyobb impactja van a jövőre mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De legalább beleszólásom sincs annyi... mostanában hiába volt igazam sokszor totál szembe mentünk még a józan ésszel is, pedig ennél magasabban KKV szinten csak akkor lehetnék ha lenne tulajdonrészem... De nincs. Érzésem szerint kezdek megrekedni. Ráadásul a vezetésből is kicsit kezdek kiégni, abban a formában ahogy ezt most végeznem kell. És a fizetésem inkább nem írom be, mert magamtól is tudom, hogy hülye vagyok. Nem kell megerősítés.