- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Sziasztok, hirtelen ez a topik jutott eszembe erre a kérdésre.
Hirtelen kitalálta a cég, hogy muszáj mindenkinek egybefüggő 2 hét szabadságot kivenni egyszer legalább egy évben.
wtf1. Másfél éve vagyok itt, és eddig ilyenről szó sem volt.
wtf2. Ha be akarják vezetni, hogy lehet ezt az év felénél bejelenteni?Nekem ez nagyon hátrányos lenne, mivel az éves szabadságom felét egy időpontban kéne elhasználni. Ez azt jelentené, hogy kb 1 hét szabadságom kuka lenne a 2 hétből, mert csak otthon tudnék ülni abban az időszakban és az év többi részére alig maradna.
A remote.com-os szerződésem szerint a Mt. a meghatározó. Elolvastam az ide tartozó részt is és értelmezéseket, találtam olyat, ami szerint nem kötelezhet erre (A szabadság kiadása és a 14 napos szabály - Adó Online (ado.hu)), és olyat is, ami szerint igen.
Melyik verzió az igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest