Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem Szingapúr csak fiatalként éri meg, mikor még elcsövezel bárhol, meg többedmagaddal összeköltözve, és csak a pénzkeresés a cél, mert amúgy iszonyatosan drága a lakhatás. Dubaiban meg sokszor még fizetik is, plusz a sulit is.
Szóval szerintem családdal Dubai vagy Írország, ebben egyet értek.
Bécsbe én se mennék, egyszerűen rosszabb fizut kapnék, mint itthon... Viszont nekem is elegem van már az oktatás és egészségügy lerohasztásából, miközben rekord adókat fizetek. Közben az átlag magyar szemében én vagyok a gazdag kcsög, lehet kárörvendő vagyok, de majd ha az összes gazdag kcsög kimegy külföldre, megnézném, hogy tartják a nagy kupac szar felett össze a kártyavárat... Na de nagyon elkanyarodtam

Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest