Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#27991) Oppenheimer


Oppenheimer
veterán

Csak egy kis info a valtasomrol, hatha vkit erdekel. A nemet cegnel vagyok 2 napja. Kb 50-60 fos startup. E-mobility teruleten operal. Eddig nagyon erdekes a domain, csomot tanultam egy olyan piacrol amirol elotte fingom sem volt. Sokkal komolyabb technikai teljesitmeny a product mogott mint elozetesen gondoltam. Egy teljesen uj projekt indul, bovulni fog egy uj smart featurerel az app, es ennek fejleszteset kezdjuk most el egy masik, oreg motorossal a CTO felugyelete alatt.

Van egy kiraly HR tool amiben egyszeru a timekeeping, megadod mikor kezdtel reggel es mikor hagytad abba a melot, es kiirja ha veletlenul tuloraba csusznal. Ezesetben muszaj lecsusztatni, hogy nehogy tul sokat dolgozz. Ha valamiert nagyon tuloraznal, akkor is napi 10 ora munkanak nem javasolnak tobbet.

Kerdezte tegnap a HR-es hogy van-e barmi amiben a mostani szerzodesem esetleg nem jo a magyar piacon, mondtam neki, hogy a private health insurance manapsag eleg alap, de nem kapaloztam miatta mert nem sokat hasznaltam eddig se. Mondta hogy akkor azt majd intezik hogy legyen.

Szeptember vege fele lesz 3 napos company days Berlin mellett, mar megvan a foglalasom a repulore meg a szallasra. Ez eleg jo hogy probaido alatt is hajlandoak reptetni. :D

Osszessegeben nagyon elegedett vagyok, mert nem csak kulturaban jon be, hanem szakmailag is sikerult jol valasztani. Lehet hogy itt keresek a legkevesebbet az osszes ajanlatt kozul (netto 1.4), de ezt ugy nez ki elvezni fogom. :D Nem hiszem hogy SonarSourcenal vagy Katanoxnal ilyen erdekes lenne a melo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.