Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

A home office világában nekem ez az egész fentebbi téma furcsa…

persze, legyen törzsidő jobb esetben, teljesen elvárható hogy adott nap pl ha meetinget szervezünk, akkor az legyen 9-17 között pl *, ahova ha nem ütközik mással vagy nincs épp vmi ok s kell, akkor vegyen részt az ember… ezen túl hogy konrkétan mikor dolgozik az ember nem tök mindegy? A munka legyen kész, amikor kényelmes. Nyilván ha vmi több embert érintő, cooperativ nyomozásról van szó megintcsak előre le kell egyeztetni, vagy ha blockerről beszélünk, de ez megintcsak eseti, mint ökökszabály (s erre lehet találni megfelelő időpontot.)

*már ha magyarokról beszélünk, s eu time.zoneról… usa esetén a kora-délután, ausztrália-ázsia esetén meg későeste/korareggel jön szóba…

szerintem felnőtt emberek dolgoznak helyeken. Megpldható s szerintem el is várható hogy megoldott legyen az hogy találjanak olyan időpontot a hatékony munkavégzésre, amivel ha másokat is érintő dolgok vannak, streamlined legyen (ne blocckolj, legyen meberi időben meeting, pair programming stb.)

ha valaki előállna nekem hogy márpedig most 9-5ig dolgozzak, vagy tehetem ezt 8-4ig vagy akár 10-6-ig is, a hatékonyság drasztikusan csökkene részemről is. Meg másokkal végzett munkám tekintetében is.
    s szerintem pont emiatt lesz nemcsak kényelmes hanem iszonyatosan hatékony s produktív is a home-office… csupán annyi kell hozzá hogy felnőttként kezeljük egymást…

akinek meg büdös a munka s lusta, az amúgy is lopni fogja a napot, mindegy hogy flexitime vagy pedig kötött munkarendben van. Ha irodába berángatod, ott se fog dolgozni, csak azért mert ott van…

Új hozzászólás Aktív témák