- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Ez kb magyar balfaszság... Nem találkoztam olyan nemzetközi cégnél ahol kirúgásra adható ok volt a bérem "kipofázása". Az az én magánügyem. ha akarom elmondom. Saját példát nem tudok hozni... De pl tesóm egy feszítettebb adminisztrációs munkáért 2X annyit kap mint az átlag... Ja csak van egy diplomája 2 nyelvvizsgája és 4 év tapasztalata nagy cégnél. Ezt mindenki fel is fogja.
Szerintem az a normális, hogy az átlagos bérképzéssel tisztában vannak a kollégák. Ez csak elősegíti azt, hogy ne legyen mutyizás. Ha pedig valaki tényleg pofátlanul nagy fizetést kap... Akkor azt tudja is és úgy se mondja el. Ami valljuk be bőven előfordulhat bárhol. Pl. Nálam is volt, hogy több pénzt vittem haza egy kissebb cégtől ()rövid ideig) mint az igazgató helyettes. Na ez pl olyan helyzet ahol nem tanácsos elpofázni. De, hogy alapesetben ez kirúgási indok lehet... Azért az nonsense.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs