- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eszembe jutott még egy kérdés! Van olyan online oktatóközpont, ahol esetleg az ember normális bizonyítványt kap a végén, amivel akár tud is valamit kezdeni? A gazdasági diplomám mellé szeretnék minél több informatikai tudást magamba szívni, de igazából én szkeptikus vagyok pl. a Udemy-s kurzusokkal kapcsolatban. Néhányat elvégeztem, de a végén az a PDF "bizonyítvány", hogy "elvégezted" nem annyira bizalomgerjesztő.
A másik verzió, amiket néztem, azok pl. ilyen 1-2 hetes kurzusok, ahol pl. kiokosítanak Windows Server 2016-ból, ezeknek nyilván a költsége is magasabb, de mondjuk elképzelhető, hogy a végén az ember szerez(het) egy Microsoft-os bizonyítványt, aminek talán még értelme is van. Május és szeptember között lesz egy nagy rakás szabadidőm és hasznosan szeretném eltölteni...
Ui.: szerintem érintőlegesen ez a kérdés belefér a "Jövedelem" témába, mivel a legjobb módszer a jövedelem növelésére a képzettségi szint / tapasztalat növelése. Az előbbihez pénz és szorgalom, míg az utóbbihoz idő (és szorgalom) kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest