- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eszembe jutott még egy kérdés! Van olyan online oktatóközpont, ahol esetleg az ember normális bizonyítványt kap a végén, amivel akár tud is valamit kezdeni? A gazdasági diplomám mellé szeretnék minél több informatikai tudást magamba szívni, de igazából én szkeptikus vagyok pl. a Udemy-s kurzusokkal kapcsolatban. Néhányat elvégeztem, de a végén az a PDF "bizonyítvány", hogy "elvégezted" nem annyira bizalomgerjesztő.
A másik verzió, amiket néztem, azok pl. ilyen 1-2 hetes kurzusok, ahol pl. kiokosítanak Windows Server 2016-ból, ezeknek nyilván a költsége is magasabb, de mondjuk elképzelhető, hogy a végén az ember szerez(het) egy Microsoft-os bizonyítványt, aminek talán még értelme is van. Május és szeptember között lesz egy nagy rakás szabadidőm és hasznosan szeretném eltölteni...
Ui.: szerintem érintőlegesen ez a kérdés belefér a "Jövedelem" témába, mivel a legjobb módszer a jövedelem növelésére a képzettségi szint / tapasztalat növelése. Az előbbihez pénz és szorgalom, míg az utóbbihoz idő (és szorgalom) kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest