Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Eszembe jutott még egy kérdés! Van olyan online oktatóközpont, ahol esetleg az ember normális bizonyítványt kap a végén, amivel akár tud is valamit kezdeni? A gazdasági diplomám mellé szeretnék minél több informatikai tudást magamba szívni, de igazából én szkeptikus vagyok pl. a Udemy-s kurzusokkal kapcsolatban. Néhányat elvégeztem, de a végén az a PDF "bizonyítvány", hogy "elvégezted" nem annyira bizalomgerjesztő.

A másik verzió, amiket néztem, azok pl. ilyen 1-2 hetes kurzusok, ahol pl. kiokosítanak Windows Server 2016-ból, ezeknek nyilván a költsége is magasabb, de mondjuk elképzelhető, hogy a végén az ember szerez(het) egy Microsoft-os bizonyítványt, aminek talán még értelme is van. Május és szeptember között lesz egy nagy rakás szabadidőm és hasznosan szeretném eltölteni...

Ui.: szerintem érintőlegesen ez a kérdés belefér a "Jövedelem" témába, mivel a legjobb módszer a jövedelem növelésére a képzettségi szint / tapasztalat növelése. Az előbbihez pénz és szorgalom, míg az utóbbihoz idő (és szorgalom) kell.

Új hozzászólás Aktív témák