- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
"Van, csak minden pontosan 5X lassabban/kevésbé hatékonyabban megy, mint élőben."
Akkor lehet a hiba az ön készülékében van. Azért ma már bőven találsz megfelelő eszközöket amivel akár még gyorsabb is mint személyesen.(#15462) Drizzt
Nem tudom merre dolgoztál eddig de ma már nem egy hatalmas, kivitelezhetetlen feladat egy normális "conf" eszköz. Slack, MS Teams is k jó tool mindennel felvértezve ami kelhet akár egy összeülős code review hoz is. Rajzolgatás, fájlmegosztás akár együtt dolgozás a fájlokban stb pl MS stackben (O365 + MS Teams) meg szerintem nagyon jól meg lett oldva, használja a csapat bőszen amiben vagyok.ps.: Persze vannak dolgok amikhez jobb vagy éppen kell személyes jelenlét, de pont en a fejlesztési melót soroljuk ide, hogy remote 5X lasabb... amikor a világ meg nyugat is főleg arrafelé halad.
+Lógós emberek mindig lesznek. Én ismerek remote és irodába járós emberkéket, akik lógnak egész nap. Személyes tapasztalatból és a jelenlegi csapatból, valahogy még is az irodában látok 1-2 órás ebédszünetet meg óránként 20-30 perces kávé-cigi szüneteket nagyobb arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest