- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
de a lényeg inkább az, hogy én vagyok az egyetlen "senior" a csapatban, az én vállamon nyugszik kb minden, és ez elég szar érzés
Azon túl, hogy érdemes lehet akár egy 3 hónapos fizetésnélküli szabival megpróbálkozni, én a helyedben a fenti probléma megoldását keresném.
Leülnék pl. a főnökeimmel, elmondanám, hogy az nekik se jó, ha baleset vagy egyéb okból hirtelen kiesnél a melóból, ezért javaslod, hogy XY (ha van szerinted erre alkalmas beosztott) kevesebb feladatot kapjon, és delegálják mellőd mondjuk napi 4 órában. Ez idő alatt te delegálsz neki kisebb - majd egyre nagyobb - eladatokat a sajátjaid közül, átveszitek 1-1 folyamatban a részeket, mit-miért, stb. meghatározzátok milyen konkrét területeken és miben kell tanulnia/fejlesztenie magát, hogy egyre több mindent el tudjon látni helyetted. Ennek az egésznek lehet egy 6-12 hónapos ideje, 2-3 havonkénti értékeléssel, hogy hogyan haladtok, esetleges korrekcióval, stb.
Ha nincs ilyen beosztott, akkor a a fenti "leülés" azzal kezdődidik, hogy a felvázolt ok miatt szeretnéd, ha elkezdenétek pályáztatni emberkéket adott skill-ekkel és végzettséggel (már amennyiben megítélésed szerint nem elengedhetetlen egy ilyen betanuláshoz az adott cégnél eltöltött X év előélet)Ez egyébként számodra is lehet egy olyan dolog ami motivál, kizökkent a napi darálóból és új képességeket sajátíthatsz el általa (sokszor azt is taulni kell hogyan adj át ismereteket és feladatokat, hogy álld meg, hogy ne nyúlj át a beosztott feje fölött csak mert még nem úgy/olyan gyorsan csinál valamit ahogy te már igen)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest