- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Nem biztos, hogy pont az amire gondolsz az en esetem. 2014-ben amikor otthagytam az akkori munkaadom, akkor 4 honapot sajat zsebbol kellett kifizetnem, ill. volt egy nagyjabol 7 honapos szabadon valasztott munkanelkuli idoszaka az eletemnek.
Anyagilag nem igazan erintett meg, mert volt mar megtakaritasom, ingatlanadossagom annal tobb, de nem zavart, mert durvan el voltam faradva, van aki kiegesnek nevezne. Kb. a masodik honap vegetol alig birtam magammal mit kezdeni. Szenne untam magam, minden bajom volt. En szemely szerint az ilyen egy-ket eves piheneseket inkabb ugy latom, hogy akkor eri meg, ha valami olyasmivel kezdesz, ami az addigi eletedbol komplett kivesz, valami teljesen mast kell csinalnod.
Nekem ilyen volt amikor elmentem egy teljesen masik orszagba onkentesnek, 1 evet lehuztam, sok dologban megvaltozott a velemenyem. Persze ma azert nem mennek el ilyen hosszu idore, fentebb emlitett okbol, ill. mert baratnomet sem szervalhatom le ennyi idore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- S22 Ultra 512/12
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest