- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
sirszevenap #8398 üzenetére
Akkor nézzük a forrást, az hogy néz ki?
-
MrSealRD
veterán
válasz
sirszevenap #8396 üzenetére
Biztosan jó könyvtárban vagy? (Ott ahol a class fájl van.)
-
sirszevenap
addikt
Üdvözletem Uraim. Egyszerű kérdést teszek fel, elég kezdő vagyok még. CMD-ben javac-vel nincs gond, viszont mikor beírom, hogy "java Elso" akkor a következő hibát kapom.
"Error: Could not find or load main class Elso"
Ergo nem íratja ki amit akarok. Netbeans-ben gond nélkül kiírja. Mi lehet a probléma?
-
CJ19
csendes tag
-
Szmeby
tag
Egyrészt a google is megéri a pénzét, szívfájdalom nélkül lő le projekteket. Néha még hasznosakat is... a profit ugye fontosabb. Egyébként én is jobban bírom a google hozzáállását úgy általánosságban, mint az oracle-ét.
Másrészt pedig ez is csak egy újabb felhajtás a sok közül, semmi sem fog meghalni, minden megy tovább ugyanúgy, legfeljebb kicsit más lesz. Rengeteg piaci szereplő épít a javara, még az Oracle maga is erősen függ tőle. Rohadt nagy meló lenne mindent áttolni egy másik nyelvre, még évtizedekig lesz java, max lassan kivéreztetni tudná az orákulum.
Már ha akarja. Szerintem most ez a felhős átállás annyira betett a cégnek, hogy minden erőforrást arra irányít át. Kézenfekvő, hogy ehhez a mostohagyerek java alól húzza ki a talajt. Majd idővel visszaáll a rend. (vagy nem)
-
floatr
veterán
Én próbáltam, de vállalati rendszert nem építenék rá, már csak a karbantarthatóság miatt is. Meg túl nagy a java ökoszisztéma ahhoz, hogy bármivel is kiváltsad. Specializált dolgokra jó lehet ettől függetlenül.
Amúgy csak megjegyzem, hogy a java EE nem irányadó, csak irány követő. Az ökoszisztéma szereplői húzzák maguk után már nagyon régóta. Az EE-t én inkább egy szabványosítási folyamatnak mondanám, ami mondjuk nem rossz dolog, de nem egy oracle-höz kötelezően kötődő must have valami. Mindenki jobban járt volna, ha anno a google vette volna pártfogásba.
-
EXA
aktív tag
Na szép most nyáron kezdtem el tanulni a JAVA-t, erre "mindjárt meghal" a nyelv.
-
floatr
veterán
Amúgy épp most néztem, hogy a MS nagyon belecsapott a lecsóba, és FLOSS témában kezdeményez .NET-tel. Egész trendi technológiákat támogatnak, amivel csak az a probléma, hogy az oracle-t a mostani MS könnyedén lelépi.
Csak akkor lehetne érdemben lépni, ha mindenki kilépne a JCP-ből, otthagynák az OJDK-t, és kiperelnék az oracle-ből az általuk beinvesztált szellemi tulajdont. Bár az gyakorlatilag a java halálát jelentené, mivel az oracle foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Szép világ ez, hogy a java lesz a vendor lock-in.
-
CJ19
csendes tag
-
floatr
veterán
Namost megint az van, hogy a felét sem írod le annak, ami kéne információ, hogy jól lehessen válaszolni. Sokféle módon lehet web service endpoint esetében opcionálissá tenni a paramétert. Ha egy @RequestBody paraméter van, ami becsomagol több kisebb értéket, akkor azok lehetnek opcionálisak automatikusan; én az utóbbi időben ezt használtam. Maga a body is lehet opcionális, ahogy írtad. Post paramétereket is használhatsz json-ben formázva, vagy egyszerű értékként küldve; azok a paraméterek is lehetnek opcionálisak. Egyikkel sincsen gyakorlati probléma, leszámítva a null ellenőrzését, bár el tudom képzelni, hogy valaki már erre is faragott egy anti-pattern cikket.
-
Ablakos
őstag
Próbálok linux Mint alá betelepíteni egy javafx fejlesztőkörnyezetet. (Netbeans 8.1 repobol +oracle jdk 8.) Ha checkout-olok egy létező javafx projectet az rendben működik. Új javafx projectet viszont nem tudok létrehozni. Hiányzik a Netbeans alatt az new project -> javafx wizard. Mit kell még beállítani, hogy legyen ilyen menüpont?
-
CJ19
csendes tag
azt hogy tudom beállítani, hogy egy végpontra kapott json ne minden paraméterét legyen szükséges megadni?
ez egy request ami object típus és azon belül vannak mezők és azt szeretném, hogy ezekben lévő paramétereket ne mindent kelljen megadni. Annotation? Melyik?Ugye, elvileg a RequestBody requiredet falsera állítom az megoldja, de ez elég necces megoldásnak tűnik nekem...
-
g@bo
nagyúr
uraim
melyik könyvet javasoljátokk java kezdőnek, programozáshoz? gyorsan tanulok.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Én is ezt hittem sokáig, hogy elég a Hikari függőséget betenni a pom-ban, aztán kidebugoltam a közelmúltban és láttam, hogy így az alap tomcat-jdbc datasource-t szúrja be.
Szóval kell a
spring.datasource.type=com.zaxxer.hikari.HikariDataSource
.Majd checkold azért te is légyszí, ha lesz rá időd.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Nem tudom Karma, hogy csinálja, mert lehet máshogy is, de nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek, én így szoktam.
A pom-ba berakod a dependency-t, verzió nem kell ugye, mert Spring Boot a parent, azt ő intézi.
<dependency>
<groupId>com.zaxxer</groupId>
<artifactId>HikariCP</artifactId>
</dependency>Majd az application.properties-be ezt a sort:
spring.datasource.type=com.zaxxer.hikari.HikariDataSource
Mivel a default, a tomcat-jdbc datasource.Majd a megfelelő értékekből létrehozza a datasource-ot a Spring Boot.
pl.:spring.datasource.driver-class-name=org.hsqldb.jdbc.JDBCDriver
spring.datasource.url=jdbc:hsqldb:mem:test
spring.datasource.username=sa
spring.datasource.password= -
CJ19
csendes tag
Data Source helyett mit érdemes használni, ami kezeli is a connection poolokat?
-
Lortech
addikt
válasz
MrSealRD #8355 üzenetére
Szerintem nem hogy ok az alsó, de számomra az a jobb. Nyilván nem azért, mert a kevesebb sor jobb. Számomra olvashatóbb, ez persze attól is függ, hogy az ember milyen kódhoz van szokva.
Szmeby javaslata is jobb, bár erre egy metódus hívás már határeset, és valóban kontextustól függ, de ha egy ismétlődő, üzletileg jelentéssel bíró logikai kifejezés vizsgálatáról van szó, akkor metódus is indokolt lehet. -
floatr
veterán
válasz
Ursache #8358 üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
-
Szmeby
tag
válasz
MrSealRD #8355 üzenetére
Tedd azt.
1 sor mindig jobb, mint 5. Főleg, ha ilyen boolean marhulásból áll. Az egyik kedvenc "egysorosom":
boolean isOk(String param) {
boolean ok;
if ("OK".equals(param)) {
ok = true;
} else {
ok = false;
}
return ok;
}Egyébként, ha még szeretnéd cizellálni, adhatsz valami szép, értelmes nevet annak a logikai kifejezésnek, valahogy így:
...
myObject.setOnePropertyValue(isConstant1Checked());
...
}
private boolean isConstant1Checked() {
return myVariable.equalsIgnoreCase(CONSTANT1) && checked;
}Bár a kontextus ismerete nélkül lehet, hogy nem így kell, vagy nem is lehet, csak arra akartam rávilágítani, hogy a bonyolult logikai kifejezéseket érdemes olvasható formába önteni. Akinek pedig nagyon furdalja az oldalát a kíváncsiság, hogy vajon mit is jelent az isConstant1Checked(), mert számára nem nyilvánvaló, majd belenéz abba az egysoros metódusba, esetleg még ad neki valami kifejezőbb nevet.
Egyébként ez már túlzás is lehet... csináld érzéssel, az a lényeg.
Ahogy szebb, olvashatóbb, nincsenek kőbe vésett szabályok. Akár maradhat úgy is, amilyenre átírtad. Örülök, hogy segíthettem.---------------------------
#8354 MPeter87:
Ha már kifogytál a könyvekből meg az oktatóvideókból, keress magadnak feladatot és készítsd el. Van-e olyan igényed, problémád, amit lehetne automatizálni, amit egy szoftver megoldana? Akár a hobbiddal kapcsolatban, vagy akár amit el tudnál adni másoknak, mert szükségük lehet rá, vagy csak készíts egy 826-ik jegyzettömb, vagy naptár, esetleg rss olvasó alkalmazást. Csatlakozhatsz akár opensource fejlesztésekhez is, nézelődj pl. a githubon, keress olyan projektet, amiben látsz fantáziát, vagy csak ihletet ad egy saját projekthez. Persze az a legjobb, ha fizetnek is érte, csak akkor nem biztos, hogy olyan terméken dolgozhatsz, amit szeretsz is.Egyébként - ha van már rutinod - az előbb említett clean code tanulmányozása sem ördögtől való gondolat, mert szerintem az Angster könyben lévő példakódokban nem kevés code smell lehet. Már nem emlékszem, csak a hasonló oktatókönyvekkel szerzett tapasztalat mondatja ezt velem. Merem ajánlani Josh Bloch Effective Java könyvét (az angol változatot... hacsak nem szereted az interface-t felületnek hívni, mert akkor a magyar is megteszi), vagy uncle Bob (Robert C. Martin) Clean Code könyvét, videóit. Meg ha már a Martinoknál tartunk (
), Martin Fowler, és Kent Beck is egész jó könyveket írt a refactoringról meg a TDD-ről. De blogokat, cikkeket is találsz elvétve, pl. http://blog.cleancoder.com/, vagy http://martinfowler.com/
-
MrSealRD
veterán
Van az alábbi kódrészlet:
if( myVariable.equalsIgnoreCase(CONSTANT1) && checked) {
myObject.setOnePropertyValue(Boolean.TRUE);
} else {
myObject.setOnePropertyValue(Boolean.FALSE);
}Amit az alábbi módon szeretnék rövidíteni:
myObject.setOnePropertyValue(myVariable.equalsIgnoreCase(CONSTANT1) && checked);
Azért gondolkodok ilyesmiben mert mostanában olvasgatok Clean Code témában és próbálom megérteni ebben hol van a határ az ésszerűség és a hülyeség között.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a második egysoros verzió oké, vagy nem oké? Indoklást is kérnék. -
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem java programozást tanulni. Az egyetemen volt 2 félév programozás (pascal, delphi), de azokból már semmi nincs meg, így mondhatni nulláról kezdtem. Megvettem a 2 Angster könyvet, olvasom mellette a Nagy Gusztáv oktató anyagot/könyvet is, valamint codecademy-n is okosodom. Mindegyik anyagnak nagyon az elején vagyok még, nem rég kezdtem, de tetszik a dolog és az is, hogy van benne kihívás bőven.
Gondoltam rá, hogy elmegyek tanfolyamra, de pl egy codecool képzést nem tudnék finanszírozni, illetve addig is élni kellene valamiből (másfél év, heti 5x8 óra). Erre mondjuk tudnék jelentkezni, de a kéthetente 4 óra személyes alkalom elriasztott. Úgy gondolom, hogy a könyvek, videók alapján magamtól is meg tudok tanulni sok mindent, így ezeket az ötleteket elvetettem. Nektek mi a véleményetek? Ha a fenti anyagok végére érek, mivel folytassam, ha szeretnék használható tudást magamra szedni?
Itt a topic-ban keresgélve olvastam, hogy van olyan cég, aki képzi vagy tanfolyamra küldi az újoncokat. Tudtok esetleg olyan cég(ek)et említeni, ahol szoktak felvenni így kezdőket? -
mbazsi
tag
Nekem multinál junior fejlesztői pozícióba felvételi interjúnál volt gépes teszt. Otthagytak egyedül, hogy nyugodtan szüttyögjek rajta. 5 apró feladat, mind csak egy-egy apró dologra ment rá. Iskolapéldák, hogy megy e a fabejárás. Egy bizonyos feladatnál gondolok-e rá, és elkapom-e az exception-t. Nagyon alap szintű volt, a lényeg inkább utána jött, mikor odaültek a leendő kollégák, és beszéltünk a kódról.
-
Orionk
senior tag
Köszi nektek a lentieket.
Egy interjún, egy táblánál/gépnél való feladat megoldásba bele tartozhat egy Mátrix szorzás is? köszi
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
M_AND_Ms #8346 üzenetére
Nem az a lényeg hogy tudd, hanem hogy megértsd és algoritmizáld. A palindrom szót én is a interjún hallottam először, de ez nem jelenthet gondot az algoritmus megírásában. Abban igazad van, hogy ez nem nyújt elegendő információt a jelentkezőről, de olyan dolgokat kideríthet, amit a papíron való tesztelés nem.
-
CJ19
csendes tag
Hátahol most én vagyok, ott volt egy sima HR-s interjú utána meg egy java teszt amire adtak x határidőt, hogy csináljam meg (ami szintén egy teszt volt, hogy mégis mennyi idő alatt vagyok "hajlandó" megírni) és én még hétvégén megírtam(az interjú pénteken volt)... el voltak ájulva.
Aztán a legutóbbin pedig elbeszélgetés, netes szakmai teszt, logikai teszt és fejlesztőkkel való meeting volt... szóval igen változó, ahogy a többiek is mondják cégtől függ...
Java SE-t viszont kenni vágni kell szerintem.. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
ToMmY_hun #8344 üzenetére
Falra másznék az ilyen "szintetikus" felvételi teszttől.
Ez kb annyit mond el delikvensről, mint egy Antutu teszt egy mobiltelóról.Én elbuknék a magam 15 éves aktív kódolási és 25 éves informatikai előéletével együtt a Fibonacci és a palindrom fogalmaknál. Fibonaccival utoljára talán 20 éve találkoztam, ha jól emlékszem...
(mondjuk egy javas for ciklus írását is csak a codeassist segítségével tudom elkezdeni
)
-
ToMmY_hun
senior tag
Multiknál van szakmai teszt az interjú előtt, szóval az sem biztos hogy táblánál kell programoznod, ezt cége válogatja. Amennyiben mégis kell, úgy valószínű hogy egy önállóan működőképes, egyszerű feladatot kapsz. Ilyesmi a nagyon kedvelt Fibonacci generátor rekurzióval és anélkül, szó palindrom vizsgálata vagy valami rendező algoritmus. Az interjú ezen szakaszában nem arra kíváncsiak, hogy ismered-e a nyelvet, az már kiderült a papíros/számítógépes tesztek során. Itt az a fontos, hogy milyen stílusban kódolsz és hogyan gondolkozol, milyenek a logikai képességeid.
-
Szmeby
tag
Hát igen, láncolt listákkal zsonglőrködéstől a szálkezelésig bármi lehet. Egyszerű kis programocskák. Jellemzően azt mérik fel, mennyire ismered a nyelvet (tudod-e mi az a for ciklus, vagy mit csinál teszemazt a Thread.yield()), milyen a problémamegoldó / absztrakciós képességed, és milyen stílusban kódolsz (hogyan struktúrálod a kódot, írsz-e tesztet, hogyan refaktorálsz, stb). Bár ezek utóbbiak inkább a nagyobb lélegzetvételű feladatokhoz tartoznak, vagy mondjuk ha már készen kapsz egy gány kódot és rendbe kell tenni.
Egyébként szerintem - ha elakadsz - nyugodtan kérdezz. Ha jófej a leendő kolléga
, biztosan ad 1-2 tippet a folytatáshoz. Senki sem tudhat mindent, de ha kérdez és kap választ, legközelebb már tudni fogja.
-
Lortech
addikt
Sok interjún vagyok túl mindkét oldalról, de nem sok biztosat lehet erre mondani.
Nem minden cég csináltat gépi feladatot a felvételi folyamat során. Sőt, többségében nem volt ilyen az én interjúimon. Ha volt, akkor az leginkább egyszerű algoritmizálási feladatokat jelentett, és akkor is általában otthoni előszűrés volt, nem az interjú közben nyomtak kezembe egy gépet. Gyakorló feladatokat találsz pl. codewarson, hackerranken, az egyszerűbbeken érdemes edzeni. Ahhoz, hogy sikeresen tudj venni egy ilyen akadályt juniorként, logikus gondolkodás kell, és az, hogy a java a kezedben legyen, ne a feladat közben kelljen gondolkodni szintaktikán és alap JSE dolgokon. Nem nagyon találkoztam olyan feladattal interjú során, ami komolyabb speciális java tudást igényel. A legnagyobb előny nyilván az, ha találkoztál már az adott problémával, vagy hasonlóval, ehhez sokat kell gyakorolni. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy multi céghez szeretnék kezdő Junior Java fejlesztő ként elhelyezkedni. Mostanság kezdenek majd behívni állásinterjúkra.
Tőletek, mint pár dolgozó, tapasztalt fejlesztőktől szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e Hint-et adni, hogy milyen feladatokra számíthatok?Nem a logikai feladatokra, vagy a Java tesztre gondolok, hanem arra, amikor már gépnél, vagy táblánál kell leprogramozni egy - egy feladatot.
köszönöm szépen.
-
Lortech
addikt
válasz
ToMmY_hun #8331 üzenetére
Jellemzőbb, hogy nem a bytecode-ot nézegeted és az alapján megírod java nyelven, hanem egy java decompilerrel (jd, jad) visszaállítod a forrást, többé kevésbé az eredeti forrás visszaállítható, általában olvasható is lesz, ha nem volt obfuszkálva a kód. Nem mindig lehet tökéletesen visszaállítani az eredeti forrást, de debugolásra már így is alkalmas lehet a kinyert kód, és általában kis munkával újra fordíthatóvá is alakítható.
Számtalanszor debugoltam és patcheltem így különböző zárt framewörkös osztályokat. Bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni ez a fajta tudás.
JDGUI egy nagyon hasznos tool, van eclipse pluginje is. Nálam első dolgok egyike új eclipse példány beállításánál hogy class without source-hoz asszociálom a jd-eclipse-et. -
ToMmY_hun
senior tag
Attól függ mi a cél, de általános esetben úgy néz ki, hogy fogod a Java bytecode-ot, megérted a működését, majd ezt megírod Java nyelven. Ez a bytecode -> forráskód konverzió. Lehet egészen más célja is a reverse engineeringnek, például rendszerek sebezhetőségének kiderítése, rosszabb esetben kihasználása.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
TDD-t ismerem. Nem arra gondoltam, de azért köszi.
Egyszer hallottam egyik előadás keretében, kb. 1 éve, de most egyszerűen nem jut eszembe.
Mindegy...Az is lehet, hogy csak összekeverem valamivel.
Azért kérdeztem itt rá, mert hátha egyértelmű dologról van szó, csak nem jut eszembe. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Rémlik, hogy van egy olyan szoftverfejlesztési mód, amikor úgymond visszafelé fejlesztünk. Nem jut eszembe ennek a módszernek a neve. Tudnátok légyszíves segíteni?
Nem sikerült Google-ban sem kikeresnem ennek a módszernek a nevét.
köszönöm
-
floatr
veterán
Nem akarnám megkérdőjelezni mások ajánlásait, de nem vesztesz vele semmit, ha a repo támogatja a kereséseket is. A legtöbb specifikáció mindig oda lyukad ki, hogy kell ilyen.
Persze simán el tudom képzelni, hogy egyedi implmentációba teszik sokan ezeket a funkciókat, bár ha a JPA implementáció normálisan támogatja, akkor miért ne használja azt az ember.
-
-
CJ19
csendes tag
oh shit waddupSziasztok!
Springes kérdésem lenne hozzátok! A feladatom az lenne, hogy írnom kéne egy interfacet ami egy táblába beszúr adatokat/updatel stb. A kérdésem pedig az, hogy milyen repóval érdemes ezt megvalósítani, hogy álljak neki(bármilyen tippet szívesen fogadok)?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
anddrew #8314 üzenetére
Ami kell hozza:
Egy szamitogep
Egy olyan operacios rendszer amire van java virtualis gep (windowsok, linux, osx)
Szovegszerkeszto hogy megird a forraskodot (a Word erre nem a legjobb valasztas)
JDK ami letoltheto az oracle honlaprolTechnikailag mas nem kell.
Megirod a java programot, amit a javac forditoval leforditasz bajtkodra, majd a bajtkodot futtataod a java nevu progival. Ennyi.
Angol nyelvu oktató oldal pl:
http://www.tutorialspoint.com/java/index.htm -
anddrew
tag
Sziasztok!
Gondolom már rengetegen kérdezték meg, de: Hogyan tudnám elklezdeni megtanulni a nyelvet?
Milyen programok kellenek? (Most nemrég olvastam a lányról aki sajat magatol tanult meg programozni 12 evesen kezdte ez eléggé lázba hozott meg már rég izgat ez a világ) Angol oldalakat tudnátok ajánlani? Vagy videokat? Vagy barmit ami segithet? -
bambano
titán
-
bundli
tag
Sziasztok!
Pár tippet szeretnék kérni az alábbi feladat megoldására:
Legyen adott valamilyen struktúrában letárolva az, hogy egy-egy komponens ki-kivel van összekapcsolva.
Egyszerűség kedvéért jelöljük a komponenseket nagyPl.:
A: B,C,D
B: A,C
C: A,B
D: A
E: /NULL/Ezt szeretném egy gráffal, vagy bármilyen más egyéb eszközzel valahogy vizualizálni. Ki milyen könyvtárat ajánl ennek megvalósítására. Nem kérek senkitől se megoldási kódot, egyszerűen csak támpontot, hogy milyen repot és API-t ajánlotok.
(Egyéb infó: MVN project, Java 1.8)
Köszönöm a segítséget!
-
1Laci
tag
válasz
WonderCSabo #8308 üzenetére
Köszi még egyszer!!
-
1Laci
tag
válasz
WonderCSabo #8306 üzenetére
És hasonló, mint a Dagger esetleg akad még csak tiszta Java-ra?
-
1Laci
tag
válasz
WonderCSabo #8304 üzenetére
Köszi a gyors választ!!
Ezekből már remélem összerakok valamit
Ezek ugyanúgy 'alkalmasak' sima java app-ra is igaz?
-
WonderCSabo
félisten
webes bejelentkezésnél a securityt ellenőrizni - ha lehetséges ilyen?
Nos, ennek nem sok koze van az android annotation processorokhoz. Itt van egy par:
FragmentArgs
ButterKnife
Parceler
Dagger
AndroidAnnotations
AndroidTransfuse
PermissionDispatcher
DBFlowSorry, eltevedtem, azt hittem ez az Android topik.
Mindenesetre itt van jo par.
-
1Laci
tag
Hello,
egy nagy kérésem lenne, négy példát kell kell írnom (saját) Java Annotációs Processzor gyakorlatban való felhasználására
Egy nap google-keresés után feladtam és megpróbálom itt
Szóval a lényeg, hogy 4 konkrét példát kell írnom az Annotacios Processzor felhasználására, bármi lehet, csak a lényeg h konkrét példa legyen... szóval, hogy pl. webes bejelentkezésnél a securityt ellenőrizni - ha lehetséges ilyen?! nem tudom :/ sajnos nem vagyok eléggé otthon a témában
Nem kell semmi kód, csak szöveg - elmélet, jöhet angolul is ha esetleg valakinek van valamilyen segédanyaga ehhez.
Ha ez itt OFF, akkor jöhet akár PM-ben is a válasz
Köszi előre is!!!!
-
F1rstK1nq
aktív tag
A Head First Design Patterns könyvhöz még nem volt ugyan szerencsém, de nagyon dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest