Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Egyrészt a google is megéri a pénzét, szívfájdalom nélkül lő le projekteket. Néha még hasznosakat is... a profit ugye fontosabb. Egyébként én is jobban bírom a google hozzáállását úgy általánosságban, mint az oracle-ét.
Másrészt pedig ez is csak egy újabb felhajtás a sok közül, semmi sem fog meghalni, minden megy tovább ugyanúgy, legfeljebb kicsit más lesz. Rengeteg piaci szereplő épít a javara, még az Oracle maga is erősen függ tőle. Rohadt nagy meló lenne mindent áttolni egy másik nyelvre, még évtizedekig lesz java, max lassan kivéreztetni tudná az orákulum.
Már ha akarja. Szerintem most ez a felhős átállás annyira betett a cégnek, hogy minden erőforrást arra irányít át. Kézenfekvő, hogy ehhez a mostohagyerek java alól húzza ki a talajt. Majd idővel visszaáll a rend. (vagy nem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest