Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Egyrészt a google is megéri a pénzét, szívfájdalom nélkül lő le projekteket. Néha még hasznosakat is... a profit ugye fontosabb. Egyébként én is jobban bírom a google hozzáállását úgy általánosságban, mint az oracle-ét.
Másrészt pedig ez is csak egy újabb felhajtás a sok közül, semmi sem fog meghalni, minden megy tovább ugyanúgy, legfeljebb kicsit más lesz. Rengeteg piaci szereplő épít a javara, még az Oracle maga is erősen függ tőle. Rohadt nagy meló lenne mindent áttolni egy másik nyelvre, még évtizedekig lesz java, max lassan kivéreztetni tudná az orákulum.
Már ha akarja. Szerintem most ez a felhős átállás annyira betett a cégnek, hogy minden erőforrást arra irányít át. Kézenfekvő, hogy ehhez a mostohagyerek java alól húzza ki a talajt. Majd idővel visszaáll a rend. (vagy nem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)