Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem java programozást tanulni. Az egyetemen volt 2 félév programozás (pascal, delphi), de azokból már semmi nincs meg, így mondhatni nulláról kezdtem. Megvettem a 2 Angster könyvet, olvasom mellette a Nagy Gusztáv oktató anyagot/könyvet is, valamint codecademy-n is okosodom. Mindegyik anyagnak nagyon az elején vagyok még, nem rég kezdtem, de tetszik a dolog és az is, hogy van benne kihívás bőven.
Gondoltam rá, hogy elmegyek tanfolyamra, de pl egy codecool képzést nem tudnék finanszírozni, illetve addig is élni kellene valamiből (másfél év, heti 5x8 óra). Erre mondjuk tudnék jelentkezni, de a kéthetente 4 óra személyes alkalom elriasztott. Úgy gondolom, hogy a könyvek, videók alapján magamtól is meg tudok tanulni sok mindent, így ezeket az ötleteket elvetettem. Nektek mi a véleményetek? Ha a fenti anyagok végére érek, mivel folytassam, ha szeretnék használható tudást magamra szedni?
Itt a topic-ban keresgélve olvastam, hogy van olyan cég, aki képzi vagy tanfolyamra küldi az újoncokat. Tudtok esetleg olyan cég(ek)et említeni, ahol szoktak felvenni így kezdőket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózatokról alaposan
- Formula-1
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi