Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok interjún vagyok túl mindkét oldalról, de nem sok biztosat lehet erre mondani.
Nem minden cég csináltat gépi feladatot a felvételi folyamat során. Sőt, többségében nem volt ilyen az én interjúimon. Ha volt, akkor az leginkább egyszerű algoritmizálási feladatokat jelentett, és akkor is általában otthoni előszűrés volt, nem az interjú közben nyomtak kezembe egy gépet. Gyakorló feladatokat találsz pl. codewarson, hackerranken, az egyszerűbbeken érdemes edzeni. Ahhoz, hogy sikeresen tudj venni egy ilyen akadályt juniorként, logikus gondolkodás kell, és az, hogy a java a kezedben legyen, ne a feladat közben kelljen gondolkodni szintaktikán és alap JSE dolgokon. Nem nagyon találkoztam olyan feladattal interjú során, ami komolyabb speciális java tudást igényel. A legnagyobb előny nyilván az, ha találkoztál már az adott problémával, vagy hasonlóval, ehhez sokat kell gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs