- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest