- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Udemy black friday, hátha valakinek érdekes.
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem java programozást tanulni. Az egyetemen volt 2 félév programozás (pascal, delphi), de azokból már semmi nincs meg, így mondhatni nulláról kezdtem. Megvettem a 2 Angster könyvet, olvasom mellette a Nagy Gusztáv oktató anyagot/könyvet is, valamint codecademy-n is okosodom. Mindegyik anyagnak nagyon az elején vagyok még, nem rég kezdtem, de tetszik a dolog és az is, hogy van benne kihívás bőven.
Gondoltam rá, hogy elmegyek tanfolyamra, de pl egy codecool képzést nem tudnék finanszírozni, illetve addig is élni kellene valamiből (másfél év, heti 5x8 óra). Erre mondjuk tudnék jelentkezni, de a kéthetente 4 óra személyes alkalom elriasztott. Úgy gondolom, hogy a könyvek, videók alapján magamtól is meg tudok tanulni sok mindent, így ezeket az ötleteket elvetettem. Nektek mi a véleményetek? Ha a fenti anyagok végére érek, mivel folytassam, ha szeretnék használható tudást magamra szedni?
Itt a topic-ban keresgélve olvastam, hogy van olyan cég, aki képzi vagy tanfolyamra küldi az újoncokat. Tudtok esetleg olyan cég(ek)et említeni, ahol szoktak felvenni így kezdőket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged