- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Udemy black friday, hátha valakinek érdekes.
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem java programozást tanulni. Az egyetemen volt 2 félév programozás (pascal, delphi), de azokból már semmi nincs meg, így mondhatni nulláról kezdtem. Megvettem a 2 Angster könyvet, olvasom mellette a Nagy Gusztáv oktató anyagot/könyvet is, valamint codecademy-n is okosodom. Mindegyik anyagnak nagyon az elején vagyok még, nem rég kezdtem, de tetszik a dolog és az is, hogy van benne kihívás bőven.
Gondoltam rá, hogy elmegyek tanfolyamra, de pl egy codecool képzést nem tudnék finanszírozni, illetve addig is élni kellene valamiből (másfél év, heti 5x8 óra). Erre mondjuk tudnék jelentkezni, de a kéthetente 4 óra személyes alkalom elriasztott. Úgy gondolom, hogy a könyvek, videók alapján magamtól is meg tudok tanulni sok mindent, így ezeket az ötleteket elvetettem. Nektek mi a véleményetek? Ha a fenti anyagok végére érek, mivel folytassam, ha szeretnék használható tudást magamra szedni?
Itt a topic-ban keresgélve olvastam, hogy van olyan cég, aki képzi vagy tanfolyamra küldi az újoncokat. Tudtok esetleg olyan cég(ek)et említeni, ahol szoktak felvenni így kezdőket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest