Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Egyrészt a google is megéri a pénzét, szívfájdalom nélkül lő le projekteket. Néha még hasznosakat is... a profit ugye fontosabb. Egyébként én is jobban bírom a google hozzáállását úgy általánosságban, mint az oracle-ét.
Másrészt pedig ez is csak egy újabb felhajtás a sok közül, semmi sem fog meghalni, minden megy tovább ugyanúgy, legfeljebb kicsit más lesz. Rengeteg piaci szereplő épít a javara, még az Oracle maga is erősen függ tőle. Rohadt nagy meló lenne mindent áttolni egy másik nyelvre, még évtizedekig lesz java, max lassan kivéreztetni tudná az orákulum.
Már ha akarja. Szerintem most ez a felhős átállás annyira betett a cégnek, hogy minden erőforrást arra irányít át. Kézenfekvő, hogy ehhez a mostohagyerek java alól húzza ki a talajt. Majd idővel visszaáll a rend. (vagy nem
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vivobook X1504VA 15.6" FHD IPS i5-1334U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)