- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az isten barma júzer első mozdulattal egy hosszú usernevet vagy jelszót fog beleírni. hosszú alatt tényleg hosszút értek, mondjuk 700 ezer betűből állót.
másodikra ékezetet, szóközt, stb. speciális karaktereket
harmadikra olyan karaktereket, amikkel az adatbáziskezelőt lehet fejreállítani. mindenre van xkcd.ráadásul a találgatások ellen sem ártana védekezni, tehát x darab próbálgatás után lassuló felület vagy kitiltás.
-
Ursache
senior tag
"- ha lenne regisztráció is, akkor ha a megadott min. karakterszámú jelszót nem adott meg, akkor javítsa."
Ez nem feltétlenül csak abban merülhet ki, hogy hány db karakterből áll. Simán lehet további megszorítást is adni: legyen benne kis- nagybetű, etc.
Figyelni arra is, hogy ne lehessen floodolni, tehát ne tudjon beküldeni 5000 kérést 1mp alatt, vagy ha sikerül is, akkor is a szerver tudja lekezelni.
A jelszó és/vagy a felhasználónév mezőt ne tudja kitölteni 6000 ezer milliárd karakterrel => slow-ddos (slow rate attack), de lehet ez sem kell hozzá, hogy a szeró megdögöljön.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Tegyük fel, hogy okostelefonra, androidra le van fejlesztve egy alkalmazás, aminél a nyitó képernyőn van egy felhasználó és jelszó mező és egy belépés gomb.
Szerintetek milyen test case-eket lenne szükséges írni, hogy sok hibát ki tudjunk szűrni és megfelelően működjön az oldal?
Én az alábbiakra gondoltam:
- figyelni, hogy ne juttassuk el az adatbázis felé a kérést, ha egyik mező üres.
- jelezni a felhasználónak, ha nincs internet elérhetőség.
- ha lenne regisztráció is, akkor ha a megadott min. karakterszámú jelszót nem adott meg, akkor javítsa.
- ha egyik mezőt nem tölti ki, akkor jelezni ezt a felhasználónak.Nektek milyen ötletetek lenne még?
köszönöm
-
floatr
veterán
válasz
Dave-11 #8193 üzenetére
A getClass() egy metódus, amit akkor tudsz használni, ha van egy példányod futás időben. Pl előszedsz valahonnét egy ismeretlen típusú objektumot, és meghívod ezt a metódust, akkor a runtime viszaadja a típusához kapcsolt metaadatokat. A .class egy operátor, és a fordító fogja feloldani a dolgot
Egy szemléletes példa:
...
Object o = cacheMap.get(id);
if (o != null && o.getClass().equals(User.class)) {
User u = (User) o;
...
} -
-
Dave-11
tag
válasz
F1rstK1nq #8192 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most már működik amit szerettem volna, már csak egy kérdés: ha egy static metódusban akarnám ezt alkalmazni, akkor ugye a getClass() nem játszik csak így magába, ilyen esetben ezt érdemes használni: [aktuális_osztály_neve].class ? Mert én így csináltam és működött, csak az érdekel hogy más helyeken is ezzel találkozhatok-e majd? -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Dave-11 #8191 üzenetére
Ez a klasszikus megoldás:
String fileName = "res01.res";
ClassLoader classLoader = getClass().getClassLoader();
URL resource = classLoader.getResource(fileName);
if (resource != null) {
File file = new File(resource.getFile());
try (BufferedReader br = new BufferedReader(new FileReader(file))) {
String line;
while ((line = br.readLine()) != null) {
System.out.println(line);
}
} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
}
}Viszont, ha érdekel más módszer is, itt még tudsz csemegézni Java8-as megoldások közül is. Viszont amit ezekben a megoldásokban nem látsz, hogy hogyan éred el a resources alatti fájlokat. Így:
ClassLoader classLoader = getClass().getClassLoader();
URL resource = classLoader.getResource(fileName); -
Dave-11
tag
Sziasztok!
Gyakorolgatok éppen, és azt szeretném megtanulni, hogy a getResource() függvény segítségével hogyan érjek el ilyen forrásállományokat, és azokat kezelni tudjam a programjaim segítségével.
A problémát igazából most az okozza, hogy rengeteg féle-fajta megoldást találok a neten, nem tudom melyik lenne a jobb, plusz sajnos még egyiket se sikerült megvalósítanom
De most ne is ragadjunk meg egy konkrét kódrészletnél, inkább elmondom mit szeretnék.
Konkrétan egy Maven projektet hoztam létre, van benne két mappa amit használnék, az src/main/java, ugye ide mennének az osztályaim, és az src/main/resources, ide pedig a forrásállományok. A forrásállományok mappájába létrehoztam egy sima szöveges fájlt, res01.res névvel, írtam bele 3 sort, ezt szeretném majd kiolvasni egy megírt osztály segítségével.
És akkor ami a kérdésem lenne, mi erre a legelterjedtebb módszer, illetve amit még nem értek, hogy a getResource() függvénynek milyen logika alapján kell megadni az elérési útvonalat?
Ha valaki saját választ ír azt nagyon megköszönöm, de ha linkeltek valami jó tutorialt nekem az is megfelel.
Előre is köszi! -
Lejszi
senior tag
Sziasztok! Az egyetemen ezt a beadandot kell megcsinalnom. Tudna ebben vki segiteni?
Tanultam JAVA-t korabban, de nem vagyok egy programozo zseni, ezert kernem a segitsegeteket.
Koszonom.Assignment Task 2: Implementation of an Algorithm
Using a suitable programming language, apply DFS (Depth First Search) and BFS (Breadth
First Search) on the below graph and construct the table with Que and Visited nodes on each
iteration. Show the results of your program using suitable examples.
Discuss how these algorithms could be improved in the context of AI.Deliverables:
- You will provide the commented code for the implementation of the DFS and BFS
algorithms.
- Evidence of successful output for the execution of both algorithms.
- A critical analysis on the performance of each algorithm -
ToMmY_hun
senior tag
Kicsit részletesebben: a compareTo() arra való, hogy sorrendet tudj vizsgálni objektumok között, az equals() pedig csak és kizárólag egyenlőség vizsgálatra jó. Ezeket az Oracle doksi nagyon frankón leírja, erősen javasolt a használata.
"Compares this object with the specified object for order."
"Indicates whether some other object is "equal to" this one."
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem: Melyik az a metódus ami tartalmi egyezőséget vizsgál?
ComperTo? equals?Feladat:
Készítsen egy Konyv osztályt, amelynek adatai iro, cim, ar.
Definiálja felül a tartalmi egyezőséget vizsgáló metódust úgy, hogy akkor tekintsen egyenlőnek két könyvet, ha az író és a cím megegyezik. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
MrSealRD #8182 üzenetére
Ajax akkor kell, ha kliens oldalon valamilyen szerver oldali triggert indítasz (például hívsz egy metódust EJB-ben) és szeretnéd, hogy a frissített szerver oldali adatok újra le legyen kérve és így meg legyenek jelenítve az oldalon. Nagyon-nagyon röviden összefoglalva ennyit kell tudnod az ajax-ról.
-
MrSealRD
veterán
Primefaces-ben egy lenyíló menü változása esetén az alatta lévő text mezőt kell frissítenem. Találtam pár megoldást, de nem vagyok teljesen rutinos a témában. Tudtok olyan egyszerű példát ami minőségre is megállja a helyét és nem mondják rá, hogy tákolás?
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Ha jól emlékszem itt linkelt valaki régebben egy sysadmin videót, amiben egy magyar csóka tartott előadást.
Hiába keresem nem találom.Valakinek megvan a link?
-
estro
csendes tag
Csáó! Spring securityt próbálgatom, de nem boldogulok ezzel a csrf -el.
Beállítom egy filterrel a válasz headerbe a tokent:
CsrfToken token = (CsrfToken) request.getAttribute("_csrf");
if (token != null) {
response.setHeader("X-CSRF-HEADER", token.getHeaderName());
response.setHeader("X-CSRF-PARAM", token.getParameterName());
response.setHeader("X-CSRF-TOKEN", token.getToken());
}
filterChain.doFilter(request, response);Van több HTML oldalam, amit a sevlet például így ad vissza:
@RequestMapping(value = "/login", method = RequestMethod.GET)
public String loginPage() {
System.out.println("login");
return "login";
}jQuery:
jQuery(document).ready(function ($) {
var csrfToken;
$.ajax({
type: 'GET',
url: '/springSecurityApp/login'
}).done(function (data, textStatus, jqXHR) {
csrfToken = jqXHR.getResponseHeader('X-CSRF-TOKEN');
});
});Csak úgy tudom kiolvasni a tokent, ha jQueryvel kérem le az oldalt. Ez azért nem jó mert 2x tölti le a kliens a login.html-t: amikor beírom az URL-t, és ezután a jquery lekéri magának, hogy kiolvassa a response headert.
Erre van valami egyszerűbb módszer? Vagy tudtok valami tutorialt ezzel kapcsolatban? -
floatr
veterán
Barátod a kísérletezgetésben [link]
Én mindig ezt használom, ha valamit össze kell ütnöm.Az általad megadottak alapján ez a pattern a megoldás: "ubuntu.*?amd64.*?iso"
Nincsen szükséged capturing groupra, meg semmi másra, ha csak az a cl, hogy egy olyan stringet találj, amiben ebben a sorrendben megtalálhatóak a megadott szavak úgy, hogy köztük tetszőleges számú bármilyen karakter van. Esetleg a *-ot le lehet cserélni +-ra, és akkor annyi lesz a különbség, hogy a szavak között minimum 1 karakternek mindenképpen lennie kell. -
Olyan regexp megírásában segítsetek, hogy csak a megjelölt szavakat (pontosan) matchelje pl.:
ubuntu-14.04.4-server-amd64.iso
-
vgergo
aktív tag
ESB-be szeretnék beletanulni, de a telepítésnél gondjaim akadtak. [link]
Jdk-t alabbi módon telepítettem:
sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/java
sudo apt-get update
sudo apt-get install oracle-java8-installer, oracle-java8-set-defaultwhich java
/usr/lib/jvm/java-8-oracle/bin/java.bashrc következővel bővítettem:
export JAVA_HOME=/usr/lib/jvm/java-8-oracle
export PATH=${JAVA_HOME}/bin:${PATH}/usr/lib/jvm/java-8-oracle/bin/java -version
java version "1.8.0-ea"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0-ea-b108)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.0-b50, mixed mode)/usr/lib/jvm/java-8-oracle/bin/javac -version
javac 1.8.0-eaAmikor a ./wso2server.sh elindítom, akkor a következő üzenetet kapom:
[ERROR] CARBON is supported only on JDK 1.6 and higher
Mi rontottam el? -
MrSealRD
veterán
Össze kell dobnom egy futtatható JAR-t aminek a fele azonos könyvtárban lévő fájlokkal kell foglalkoznia.
Az aktuális könyvtár lekérdezését megtaláltam. Viszont két okból problémás ez nekem. 1. Nincs szükségem a teljes útvonalra. Igazából elég lenne ha valami relatív módon tudnék hivatkozni ezekre a fájlokra.
2. Windows és Unix környezetben egyaránt esélyes lehet a futtatás. Ilyenkor a / illetve a \ jeleket, hogyan tudom normálisan kezelni? -
Köszi mindenkinek!
-
F1rstK1nq
aktív tag
Spring-re Spring in Action.
Nagyon jó könyv, szájbarágós, angolja sem vészes, ha attól félnél.
-
MrSealRD
veterán
Örömmel látom, hogy aktívan neki is iramodtál a témának.
Én még hozzávenném a Hatékony Java-t is.
A Head First Design Pattern az jó könyv. Kezdésnek főleg.
Clean Coder-t most olvastam el félig. Szerintem kicsit még vicces is mikről ír.
Java EE és Spring témában zeroturnaround, mkyong szavakra keress rá. Van még pár, de hirtelen ez jutott eszembe.
-
Szmeby
tag
Ahogyan jólesik. Nemigazán épülnek egymásra. Javahoz itt van még néhány ha nagyon unatkoznál:
Uncle Bob - Clean Code (videók)
Unlce Bob - Clean Coder (Inkább könnyű olvasmány, mint szakkönyv... magyarul túlélőkönyv programozóknak néven fut, ha jól tudom.)
Martin Fowler - Refactoring
De pl. Kent Becktől is vannak egész jó könyvek... -
Sziasztok! A következő témákhoz keresek jó java-s könyveket: Java Core, Design Pattern, Java EE, Spring
Van már JAVA-s alaptudásom, nem az alapok érdekelnek.
Mit ajánlotok? Főleg magyar könyv lenne jó.
-
floatr
veterán
válasz
bambano #8148 üzenetére
Ha az üzemeltetés hozzáértő, akkor tudja, hogy melyik gépen mi van, és éppen mi fut
(#8147) RexpecT
Jaja, régebben scriptek halmaza gondoskodott az automatizált telepítésről, frissítésről. Most continuous integration a varázsszó. Projektet eleve így érdemes elkezdeni, mert anélkül mindenki csak szenved vele. -
bambano
titán
válasz
RexpecT #8145 üzenetére
ha az üzemeltetés minimális szinten is hozzáértő, akkor nem hagyja, hogy egy olyan gépen buildelődjön a program telepítője, amiről nem tudja, hogy mi van rajta.
tehát minden esetben, amikor a programozó csinálja a telepítőt (nyilván nagyobb projektet feltételezve), ott az üzemeltetés kaszkadőrködik.
ui: láttál már nagyobb halom vírusos telepítőcd-t?
-
válasz
RexpecT #8145 üzenetére
A modern világ jó részében vagy az üzemeltetés, vagy egy teljesen automatizált folyamat végzi a buildelést és az élesítést is. Persze úgy, hogy először a tesztek is lefutnak. A fejlesztő saját gépén ad-hoc fordított csomagok felett régen eljárt az idő, mert mi van, ha szabadságon vagy, vagy baleset ér? Égjen fel a cég?
Szerintem nézz utána pár build szervernek. Én leginkább a Jenkinset és a TeamCityt ismerem, az előbbit javasolnám kb. bármilyen Java-s projekthez. De tény, a Maven is elég fontos szereplő, hiszen azt tudja meghívni a szerver.
-
RexpecT
addikt
Szerintetek mi értelme van, hogy egy cégnél az üzemeltetés végezze a programok buildelését?
Adott egy Java EE projekt, eddig előállítottam az EAR file-t lokálisan, az le lett tesztelve, majd DEV és DEMO rendszerre telepítve. Ha minden jól ment, akkor került az éles rendszerre.
Valahol bevett szokás, hogy az üzemeltetés, aki deployolja az appot, az végzi el a buildelést is?
Én őszintén megmondom nem sok értelmét látom. Mit ajánlotok erre a célra? Maven ear plugin? -
Fooler89
őstag
válasz
WonderCSabo #8137 üzenetére
Köszönöm, ez kellett.
Semaphore-os megoldás is hasznos volt
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #8141 üzenetére
A hiányos specifikáció egyedi megoldásokat szül
Napi szinten probléma
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #8139 üzenetére
Nekem épp ez jött le, hogy 5-ben maximalizálná a threadek számát. Nem is értettem ezt az 5 elemű iterációt
-
floatr
veterán
Bár csak hibernate-es projektjeink vannak, de ezt most próba nélkül én sem vágom. Jártam már vele úgy, hogy mentette a változásokat, meg úgy is, hogy nem.
(#8132) M_AND_Ms
A hibernate session egészen más állat. Nem szabad azt gondolni, hogy egy ORM művelet egyből DB művelettel is jár. Max a stateless session és a natív query az, ami garantáltan egyből elvégzi a feladatát DB-ben is. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Aethelstone #8131 üzenetére
"A tranzakció a commit-tel lesz sikeres, ergó ebben az esetben kell visszaírni a változásokat."
Általános adatbázis működést feltételezve nem a COMMIT-nál kell kiírni a változásokat, hanem az utasítás végrehajtásakor egyből. A COMMIT-nál érvényre jutnak a már kiírt változások, vagyis a többi db session számára is elérhetők lesznek. Pl tudni kell olyat is, hogy vannak bizonyos adatbázis-kezelőkben olyan típusú objektumok, amik csak a COMMIT-ig tartalmazzák a beléjük írt adatot, és pont a COMMIT után tűnnek el onnét (pl Oracle-ben a global temporary táblák ). Ezeknél kifejezetten rosszul jönne, ha egy perzisztenciakezelő csak a COMMIT-nál írná ki a változásokat a DB-be.
"Mert egy close a commit nélkül eredménytelen elvileg"
Hogy egy close a COMMITnélkül mire megy? Ez JDBC függő, ill., ennek viselkedése szabályozható. Pl: Connection-ben az autoCommit : true / false -
Aethelstone
addikt
Ez szerintem attól is függ, hogy éppen van-e aktív tranzakció. A tranzakció a commit-tel lesz sikeres, ergó ebben az esetben kell visszaírni a változásokat. Ha csak simán nyomunk egy close-t a Session-ra, akkor ugye teljesen attól függ(sometimes), hogy éppen van-e valami tranzakció. Mert egy close a commit nélkül eredménytelen elvileg...
A fax se tudja. DB függő is lehet, illetve JDBC implementáció......
-
Szmeby
tag
válasz
MrSealRD #8129 üzenetére
Igazán nincs mit. Haszontalan tanácsot bárkinek szívesen adok.
Há! Itt azt állítják, hogy alapesetben a session.close() is nyomja a flush-t. Pedig le mertem volna fogadni, hogy nem tesz ilyet. Nagyon rég Hibernate-eztem.
Amúgy ez kicsit meglepő, de ember legyen a talpán, aki egy ilyen apidoc-ból kideríti, mi a szitu: "The Session is sometimes flushed before query execution in order to ensure that queries never return stale state." Nesze semmi, fogd meg jól.
Most én se tudom sajnos kipróbálni, de egyre kevésbé valószínű, hogy exception lenne a vége. -
MrSealRD
veterán
Igen ez a másik lehetőség. Az exception. Most nem tudtam öszedobni egy DB-t meg entitásokat, meg valid kódot, hogy kipróbáljam. De az exception-re lennék kíváncsi. Elszáll, vagy simán lefut és detached?
Wá, köszi. Ez eszembe sem jutott.
Vannak élethelyzetek amikor fura nem életszerű kérdésekkel zaklatják az ember lelki békéjét. De mivel ilyen helyzet nem megy ki a kezem közül, ezért nem tudom rá a választ.
-
Szmeby
tag
válasz
MrSealRD #8127 üzenetére
Hát igen, más meglepő dolog nemigen történhet. Esetleg egy exception.
A close nem flush-ol, szóval detached-be mennek az objektumaid.
De miért is tennél ilyet? Előtte kommitálj, és nem lesz baj.A kommentes dolgot pedig teljesen jól látod. Azért van version control, hogy ne kelljen kommentel teleszemetelni a kódot. Én személy szerint ezeket a marker kommenteket sem bírom, szinte soha nincs rájuk szükség, de mint minden, ez is ízlés kérdése.
-
MrSealRD
veterán
Hibernate esetén, ha zárom a session-t, de maradt unsaved objektumom, akkor mi történik?
nem találom a doksiban ezt a résztElvileg simán detached lesz, nem...?
-
MrSealRD
veterán
Persze, van version control... Inkább elméleti jellegű a kérdés. Én úgy gondolom, hogy ha már újraírtam, teszteltem, és okés, akkor nem kell otthagyni kommentbe....én törölném. Pont azért, mert ha mégis kellene akkor visszaállok egy korábbi verzióra az adott osztályból és megnézem. Csak arra lennék kíváncsi, hogy esetleg van-e valamilyen más szempont ami miatt ez jó lehet...
-
MrSealRD
veterán
Ha van egy összetett összetett metódusotok, ami tipikusan régről maradt meg. (Lehet, hogy eredetileg nem is ti írtátok.) Sikerült újraírni, optimalizálni...minden szép és jó.
A régi kódot van aki kommentben otthagyja, vagy inkább kitörlitek? -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #8120 üzenetére
Ha valaki érti a hozzászólást, akkor szóljon, mert én nem tudom hova tenni
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo #8119 üzenetére
És vajon miféle mondandó lehetett a hsz. mögött?
-
Jó Magam
újonc
Ejj, behúzod a csapdába hogy aztán hegeszthesse itt a css-t látástól mikulásig
-
zsambek
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8116 üzenetére
Szia!
Elfelejtettem hozzátenni, hogy kicsit refaktoráltam, és nem vesz át semmilyen paramétert a függvény, csak az Outer class-ban lévő events ArrayList-et módosítja.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
zsambek #8115 üzenetére
Tuti jo lesz ez igy? A kodreszletben en csak egy events nevu valtozot latok, meghozza a FacebookEventList() metodus parameteret. Azt pedig nem ugy kell elerni, ahogy irtad, hanem csak siman, de final-e kell tenni a parametert.
Amit te irtal, az a FacebookEventList() metodust tartalmazo osztaly events mezojet eri el.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
http://pastebin.com/9NHsF8jg
Van egy ilyen csodám, és azt szeretném elérni, hogy a belső osztályból az events ArrayList-hez (paraméter) hozzá tudjak adni eventeket. Nem tudom, hogy innen hogyan tudnám szépen kimenekíteni az adatokat, hogy megkaphassa az events.
Köszi a válaszaitokat,
-
skoda12
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #8111 üzenetére
Ha klasszikus producer-consumer megvalósítás kell, tehát bedob egy thread egy üzenetet és valamelyik másik feldolgozza, akkor egy BlockingQueue / TransferQueue elég. Ha a két thread között egy üzenet cserét kell megvalósítani, akkor Exchanger. Stb.
Attól is függ, hogy ugyanazt az üzenetet minden threadnek fel kell dolgoznia vagy elég ha csak egy foglalkozik vele.
Ha mindenképp külső könyvtárat keresel, akkor disruptorra ránézhetsz, de ez csak annyit tud, hogy gyorsabban valósítja meg azt, amit a jdk beépített osztályaival amúgy is el lehet érni. -
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Threadek közti kommunikációra tudnátok ajánlani könyvtárat? 20-30 threadről lenne szó és percenként 10-es nagyságrendű üzenetváltásról.
Köszönöm előre is!
-
MrSealRD
veterán
Még mielőtt nekiszaladnék a google-nek, két témában keresek amolyan quick guide jellegű irodalmat. Az egyik a Liferay a másik pedig a webMethods.
-
peterszky
őstag
válasz
Aethelstone #8105 üzenetére
Egy OPatch cucc halt meg, Windows alatt, mint kiderült, az egyik fajta windows linket (van link, junction, meg nem tudom még mi...) nem szerette.
-
Aethelstone
addikt
válasz
peterszky #8102 üzenetére
Ha az alkalmazásod meg ráadásul valami alkalmazás-szerverben fut, akkor az alkalmazás-szerver kiválóan tudja monitorozni. Ha standalone, akkor érdemes lehet valami mbean, mxbean féle, normális cuccot csinálni, a core dumpok hákolása nem fehér embernek való
Vagy kezeld a lehetséges runtime exceptionokat
Persze, nyilván nem azokat, amikor elfogy a disk vagy valaki letörli a linux kernelt a futó app alól
-
peterszky
őstag
Java program futtatásakor van olyan lehetőség, mint pl. C++-nál, ha egy nem várt, nem kezelt exceptionnel elszáll a cucc, akkor automatikusan generálódjon egy coredump, amiből ki lehet bányászni, hogy egy-egy változó milyen értéken volt a hiba keletkezésének idejében?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
caindwan #8100 üzenetére
Így, elsőre
Verziókezelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged