Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Ursache #8358 üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest