Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest