Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz windlord #26894 üzenetére
Tesztelj ROG Realbench 2.41-el,nem fűt be ennyire,de elég jó stabilitásteszt.
Stresszteszt részt futtasd legalább 2x,ez 30 perc.
Annyi ramot állítsd be,amennyi a gépedben van.
Ha nem engedi futtatni az azért lehet,mert :
vagy ki van kapcsolva a virtuális memória,ez esetben kevesebb rammal tudsz tesztelni.
vagy betetted a programfiles mappába,ahonnan nem engedi futtatni a rendszer.
Szóval ajánlott,hogy be legyen állítva virtuális memória és mondjuk hagyd a letöltéseknek kinevezett mappában ás onnan futtasd. -
Apollo_21
addikt
válasz windlord #26908 üzenetére
A pro4 m ben van fix fesz opció..most lehet nincs már bios képem a lapomról de tudom h fix fesszel tuningoltam mert anno a 3570K-m nak adtam valami 1.375öt 4.2-n. Úgyh keresd csak tovább....
Ha meglelem beszúrom a képet. Offset +0-ás tehát az úgyhiszem ennél fixebb nemvolt...[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
04ahgy
nagyúr
válasz windlord #26913 üzenetére
Okés, ost akkor egy Load UEFI Defaults, és utána ismét fotó a CPU Voltage Offset menüpontot megnyitva. De sajna úgy néz ki, hogy tényleg nem lenni olyan beállítás.
Vicces, hogy a kolléga AMD-s lapról készült BIOS képet szúrt be.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
ricsi8800gt
addikt
válasz windlord #27058 üzenetére
1.48-Nálam 4.8Ghz.
Szerintem nèzd meg 4ghz mennyi vcorèn megy ès ha menni akarsz vele fölfele akkor add neki a feszt ha kell.Ha win nem tölt be az alacsony feszültsègre utalhat.De vannak itt okossak is akik jobban kenik a szitutmisfine.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Bjørgersson
félisten
válasz windlord #27140 üzenetére
kicsipapucs Costa Ricat hirdet.
ricsi 2500K vagy 3570K, a foglalat meg a K a lenyeg. Teljesitmenyben gondolom par % difi lehet koztuk max a 3570K javara.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
04ahgy
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz windlord #27344 üzenetére
Satu+kalapács -> kemény
Én inkább a pengés megoldásra hajaznék mivel nincs megfelelő satu a közelben, amivel megoldhatnám.
Na, akkor neki fogok állni "kupakolni" és beszerzek ilyen folyékony trutyit is, mivel a régi hagyományos fehér paszta ezek szerint nem igazán okozna előrelépést
read-only mode on the forum
-
-
daveoff
veterán
válasz windlord #27810 üzenetére
Itt kb senki nem használja gyári hűtővel, egy 4-5k-s hűtővel már lehet tuningolni halkan....
Nem is volt Sandy procim, miért beszélnék arról? Ivy 3570k/3770k-m volt több is, delideltem is őket, mégis így gondolom, ahogy..
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz windlord #27813 üzenetére
Én nem mondtam, hogy hülyeség a delid, csak azt, hogy hétköznapi használatra szinte hasztalan. Én is csak azért csináltam meg, mert egyrészt hajtott a kíváncsiság, és szeretek bütykölni, masrészt extrém tuningnál(ha lehet annak mondani az 5ghz-et), már volt értelme.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
04ahgy
nagyúr
válasz windlord #27813 üzenetére
Csatlakozom daveoff fórumtárshoz. Miszerint léggel-vízzel nem sok (=/= nincs) értelme van, és többet ér a gari, mint az a +100 MHz
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
GAbre
veterán
válasz windlord #28159 üzenetére
Azt nem hiszem,h 1V-on megy a procid a gyári feszültség 1,1V.
Nem hiszem,h a procid -10%-al megy +20% tuningot.
1,1V-al most vmi 3,6-on nem halt meg 5 perc után.
De régi a paszta,gyenge a hűtő majd foglalkozok vele 1x.
Illetve nem értem miért csak a turbo core-t tudom emelni csak,kikapcsolni se lehet.
Meg azt se,h miért van az,hogy cpu-z szerint alapban 1,096V-ot eszik.(és nincs energiagazdálkodása vagy mi)
Prime-al meg ennél kevesebbet(1,07-08-at).
Feladom,hogy megértsem ezt az intelt most.
Majd ssdmel jobb hűtőmmel.Avatar
-
steeweegee
csendes tag
-
F e Z o
veterán
válasz windlord #28277 üzenetére
Nyilván akkor az mATX extreme4-ed nem teljesértékű z77 ext4.
Tuningnál első körön én is megkeresem az alapórajelhez még stabil feszt. Aztán 4GHz-hez, majd aztán amit bír, emberi feszen. Ivy esetében 1,3V fölé nem megyek, hiába volt egyedi vizem vagy brutál léghűtőm. Mivel nonK procim van, így 4,1GHz a vége, a BCLK-t nem piszkálom, mert jobb a békesség, ez meg szépen megy 1V-on bekapcsolt HT-val, ami bőségesen elég egy - akár 20%-kal tuningolt - GTX780-nak is. Tehát én sem értem, miért akarnak a friss ivy tulajok azonnal 4,3-4,5GHz-et kisajtolni, mikor sokszor kisebb vga-val rendelkeznek, mint jelen esetben mondjuk én.
H2O über alles!
-
bandika0626
senior tag
válasz windlord #28277 üzenetére
Nyilván azért nem volt fix fesz beállításod mert matx lapod volt.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
bandika0626
senior tag
-
steeweegee
csendes tag
válasz windlord #28295 üzenetére
Köszönöm! Egyébként néztem 2.55-ön is sajnos játék alatt kilépett. Nem lett kék halál de kilépett. Fixen adtam neki annyit. Lehet létezik hogy ennyi fesz kell neki?
2.65-ön megy a 4,2 ghz. Ezt az életbe le nem hűtöm rendesen.
Vízzel lehetséges?
Offsetnél -015-ön is kék halál megy egy ideig de hosszabb használat után kék halál.
Offsetnél hol indulhatnék el?
Ahol még hűthető?
Ráadásul ház odala levéve bár nem tudom lehet jobban járnék ha rá tenném az oldalát?[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
válasz windlord #28303 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de 1.3V felett már pirosan jelzi ki a feszültség értékét.De ez nem 100%.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
bandika0626
senior tag
válasz windlord #28320 üzenetére
Nyugodtan nyomja vagy 2órán keresztül a primet.
Nálam is csak 2óra elteltével bukott ki a gebasz.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest